GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Khamis, 11 Mac 2010

Result SPM encik Amirul

Dengan langkah bergaya encik Amirul menuju kesekolah beliau untuk mengambil keputusan SPM yang akan diumumkan pada hari ini..

Hore! hore! mak abah along berjaya dengan cemerlang along berjaya dengan cemerlang nya!!

Bahasa Malaysia = A
Sejarah = A
MaTematik = A
Bahasa Inggeris = A
Agama Islam = A
BIO = B
KIMIA = B
FIZIK = B
Add Maths = A

'' Abah kena belikan along Yamaha RXZ 7 gear '' jerit encik Amirul lagi..

Tap !..lampu kalimantang menyala..

'' Dah dah bangun bangun ..pergi mandi solat subuh dan siap kesekolah..apa duk cara tentang result lagi kau tu baru tingkatan 5 tahun ini..result SPM kau keluar pada tahun hadapan '' kata puan Rodziah sambil menarik telinga encik Amirul yang terkenal memang liat untuk bangun pagi..

*** Kena siap sedia untuk membeli Yamaha RXZ 7 gear ni..

23 Merujuk kepada perkara diatas :

Shinju 11 Mac 2010 1:30 PTG  

cheh,saspen jer..
huhuhu...

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ 11 Mac 2010 1:33 PTG  

hahahaha~
brangan lebey~
sampai bawak ke mmpi~

takpe~
tu azam namanyer

jane 11 Mac 2010 1:47 PTG  

ceh pkcik...

hahahahahahahah
tapi dulu sy mmg stiap kali result nk kuar akan mmpi dulu..

sampai masuk u
betul lak tu mimpi tu

hahahahhah
sy sgt takut dgn mimpi sbb mimpi sy aneh

keh3x~



tambahan
Bahasa Arab saya dpt A2
lalalalla~

piewahid 11 Mac 2010 1:54 PTG  

koi saman aok en relevan. aok sokmo mendera fikiran koi...

~AmyLiana8886~ 11 Mac 2010 2:31 PTG  

hahaha..ingakan betul td..hehe

Akuanakpahang 11 Mac 2010 2:44 PTG  

Heheheh kawan sungguh tadi rupe mimpi aje...moga mimpi jadi kenyataan.

fikaryna 11 Mac 2010 2:57 PTG  

berangan tangga kejayaan..hehe..

maiyah 11 Mac 2010 3:05 PTG  

hahaha.. mmg kene standby ni

al-lavendari 11 Mac 2010 3:24 PTG  

nasib baik En. Amirul tak minta Yamaha RXZ yang ada power steering!

pakcik kordi 11 Mac 2010 3:48 PTG  

semoga encik amirul berjaya!

en relevan dan puan rodziah,sila stenby rxz 8 gear tersebut...=)

zetty 11 Mac 2010 4:46 PTG  

hahaha..mimpi yang mungkin jadi kenyataan...bersiap sedialah en.relevan...hihihi

Mazru Majid 11 Mac 2010 5:23 PTG  

cess...hehe

insyaAllah tahun depan te..koi doakan kejayaan amirul te

zulkbo 11 Mac 2010 6:21 PTG  

salam boss..
aok manjakan anak weh..
nape tak beli myvi sebijik
he he he..

al-mankaraqi 11 Mac 2010 6:39 PTG  

koi setuju ngan zulkbo ter...beli keter je teros..senang diyer nok kulu kilir.........

Miecyber @ Sudu 11 Mac 2010 7:03 PTG  

Kelakarnyer Encik Amirul tu....

Cikgu Jang .. 11 Mac 2010 8:21 PTG  

moga2 mimpi jadi kenyataan....

Finaz 11 Mac 2010 8:51 PTG  

laaa..mimpi rerupanya

Che' Pit 11 Mac 2010 10:48 PTG  

belum amik spm dah minta RXZ 7 gear..

agak2 dah kuar result, tak upgrade ke apa yg diminta tu ngeh ngeh ngeh

Lina 13 Mac 2010 1:29 PTG  

hahaha kawan ingatkan mmg betul lar anak aok tu amik result spm taun ni hehehe...tp aok kene bersedia gak mane tau jd kenyataan mimpi tu hehehe

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP