GILA GAJET II


Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Khamis, 17 Februari 2011

Jadual Lakonan Rozita Padat Gara-Gara Tak Jadi Bersara


* Rozita Che Wan
* kredit mStar

'' Akibat dari Jadual yang padat dengan lakonan tu yang buat pelakon pujaan hati koi iaitu Rozita Che Wan tak jadi bersara ''..kata encik Topik

Encik Topik dan Rosli Ghani amat bersenang lenang pada petang ini kerana boss masing masing out station.. tu yang mereka berdua belum habis waktu kerja sudah terpacak dekat warung belakang pejabat pos untuk minum petang..

'' Alasan saja Rozita Che Wan tu..ini semua hanya untuk publisiti ''..kata Rosli Ghani..

'' Aok jangan gitu Li..mungkin dia sibuk benor sekarang ni..maklum lah tawaran berlakon semakin banyak ..demi untuk peminat tu yang beliau tidak jadi bersara ''..jawab encik topik dengan nada yang membela..

'' Ishkk..mana ke sibuk Rozita tu.. semalam nampak naik bas pergi bandar..beli lauk pauk kat pasar..pas te tolong mak dia berniaga..asyik main SMS pulak tu..kekadang mak dia jerit dia buat tak tau saja ''..kata Rosli Ghani..

'' Woii..Rozita mana pula yang aok maksudkan ni Li?.. tanya encik Topik..

'' Rozita anak Mak Cik Leha warung hujung kampung sana ''..jawab Rosli Ghani..

'' Raban dah aok ni Li ''..kata encik Topik...

*** Raban sungguh ! ..



15 Merujuk kepada perkara diatas :

::FAIZ FARISH:: 17 Februari 2011 4:29 PTG  

Rozita ni dah berusia 30an, tp masih cantik

Nizam 17 Februari 2011 4:34 PTG  

i like her actors.. :)
huhu..still menarik walaupun dah berusia kan

akuanakpahang 17 Februari 2011 4:36 PTG  

Bersara tua sikit org tak gaduh yak :)

Zura 17 Februari 2011 4:39 PTG  

lain di bincangkan lain dia cakapkan...

LehaMY 17 Februari 2011 4:52 PTG  

memang cantik rozita nie . :D

len orang cerita len orang pulak di maksudkan~ hehehehe :D

Adzriel AB 17 Februari 2011 5:46 PTG  

oooo... aok suka kat Rozita ke. amboiii..

Cik Ezy 17 Februari 2011 9:07 PTG  

die tgh naek.. tgh meletop..
pyah la nk bersara..
huhuu

man yusoef 17 Februari 2011 10:23 PTG  

kepochi gile la rozita ni....hahaha

zulkbo 17 Februari 2011 11:51 PTG  

salam..
macam kelapa pulok
koi nengok Rozita nih
makin tua makin berminyak
he he..

URY 18 Februari 2011 2:19 PG  

Dah beberapa dia kata nak bersara, tapi tak jadi...
Apapun dia ni masih mengancam oii... :)

CahayaCintaIlahi 18 Februari 2011 11:04 PG  

hahaha agak sengal hehe..
tkpela bersara ke tidak ke
adek tak minat die ngeeeee
opss sori kak rozita hehe

kakmelor 18 Februari 2011 12:07 PTG  

gmik aja...bila ckap nak bsara...banyak tawarn berlakon....

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP