GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Selasa, 28 Julai 2009

Motorsekel ( edisi terhad )

Mulai tahun hadapan en Amirul tak nak dah naik bas sekolah lagi..Dia bagi tau aboh dia suruh belikan dia motorsekel untuk berulang ke sekolah..Dia dah besor katanya..misai bulu pahat dah mula tumbuh.

Ada ka dia suruh aboh dia belikan motorsekel yang berkelas..tempat duduk tonggek hendal tinggi..bergaya..

Sedang aboh dia duk belek belek email lalu ternampak lah gambar motor sebijik..

' Ni ar en amirul aboh belikan kan motorsekel yang macam ni nok ke?' kata aboh en Amirul..



' Aboh koi ni kalu nak gurau biar lah kena gaya' kata en Amirul dalam hati..

14 Merujuk kepada perkara diatas :

Webmaster@Echam 29 Julai 2009 11:15 PG  

hahhahah.... takde taste betoi aboh en amirul ni.... En Amirul tu anok aok ke abg syed??

abu muaz 29 Julai 2009 11:15 PG  

Comel dan memenuhi kehendak zaman model motor tu...jenis pende tu? Buatan mane? Kalu berlumba dengan motor polis sempat kelari?

AzMas 29 Julai 2009 12:35 PTG  

weh ok gak motor ni... kalo org pompuan yg bawak sure peragut kenselkan niatnya. Kalo g merempit pun sure mat rempit yang len len demam seminggu pas tu terus insaf.

endiem 29 Julai 2009 1:00 PTG  

moto gini nak dudok mane?..kala duduk tengah belakang nanti beburai tulang tengkorak..

Fadh 29 Julai 2009 1:19 PTG  

melampau aboh en amirul tue...agak2 laaa he heh e

eeeda 29 Julai 2009 2:08 PTG  

Nie lah motor org kedekut... sebab semua org tok moh pinjam...tengok pun dah takut...apa lagi naik.

hai 29 Julai 2009 3:00 PTG  

koi, kalo bagi saje..koi tak mboh!!

Mohamadazhan hjDesa 29 Julai 2009 5:41 PTG  

wah.canggih motorsikal ni.hehehe

pOnstan 29 Julai 2009 6:44 PTG  

motOr ni custOm made..
very rare in market..limited editiOn........
first cOme first serve.,
pOwered by 4 cylinder in-line engine.

Basuh Baju 29 Julai 2009 10:13 PTG  

seb baik abah gua tak bergurau cenggini..haha

Teja 30 Julai 2009 7:28 PG  

hehe motosekel ye, silap2 ada yg kene sekel ngan abohnye

izman 30 Julai 2009 2:17 PTG  

nampok sanget ayohnye tok ikhlas beli moto.

tangan hitam 30 Julai 2009 3:54 PTG  

buat langgar road block pon best ni hahaha

relevan 31 Julai 2009 10:34 PG  

* Untuk pengetahuan webMaster..en Amirul belum berkahwin lagi..tiada mempunyai anak..

* ermm abu muaz..motor yang sesuai untuk membawa jenazah sahaja..

* Motor ni sesuai digunakkan oleh mat rempit je azMas..

* Harap2 tak lah sakit tulang tongkeng bila membonceng motor ni...moh endiem kita beli se sorg..

* Aboh Amirul memang kedekut ..ngalahkan Hj Bakhil..harap Fadh tak mcm tu..

* Eeeda belum cuba naik motor ni nampak nye..

* Moh hai..aok duk dendiam ngepong kat belakang..kwn ajok aok ronda2 pusing Bandar Raub..hehe..

* Untuk Mohd Azhan...versi yang canggih lagi mengerunkan pabila memiliki motor jenama ini..

* Mesti power punya p0nstan..mencanok naik Bukit Genting..

* Aboh en Amirul mmg mcm tu lah Basuh Baju..

* He he Teja..sian aboh en Amirul..

* Yer iz..aboh nye kene tunggu bonos 2 bulan lagi..

* Uiks tangan hitam..kot bersepai bila lango rod blok..

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP