GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Isnin, 26 Oktober 2009

Pay Day

Terasa hari ini macam hari gaji..tapi rupa rupanya gaji sudah dibayar sebelum perayaan deepavali tempohari..rupanya kawan terlupa sebab selalunya pada 26hb gaji akan keluar..

Kena tunggu 26hb November la pulak..adoi..kumpul kertas kumpul botol kumpul tin aluminium kumpul kotak kotak untuk cover..

21 Merujuk kepada perkara diatas :

Fadh 26 Oktober 2009 9:51 PG  

rase nye bln 11 nie awal gak sbb 27.11 nnti raye haji.

Finaz 26 Oktober 2009 10:49 PG  

dulu masa saya makan gaji pun dilema cam gini gak..skrg lain sikit..dilema skali sales datang smpai x menang tangan tapi bila sales takde tu takde langsung..aduh..time dpt buat sales byk tu yg kena beringat..

relevan 26 Oktober 2009 11:25 PG  

* Dapat awal habis nye awal juge Fadh..

* Untung berniaga sentiasa kene beringat ingat Finaz..moh lah belanje kome ni makan2.. :)

YASSIN 26 Oktober 2009 11:25 PG  

kawan pun risa juge mikirkan ...duit doh abis bil tak reti abis sampai...huhuhu

pB 26 Oktober 2009 11:34 PG  

pejabat kawan , 17hb ni gaji.
Awal sebab nak raya haji

eeeda 26 Oktober 2009 11:37 PG  

Susah jugak bagi gaji awal nie....

Saliza 26 Oktober 2009 11:48 PG  

Encik Relevan,

Apa kata aok pegi kutip botol yang kena gantung kat pokok mcm entry kat bwh tu, gi jual....

imHepPie 26 Oktober 2009 11:48 PG  

xpe nnti norg tolong kumpulkan eh...untung share half half hehe

endiem 26 Oktober 2009 11:53 PG  

patutlah koi cucok kat atm tertulis kat screen tu" berapa kali nak bayor .. gemok lah aok"

abu muaz 26 Oktober 2009 12:05 PTG  

ni sengaja buat-buat lupa. Mana mungkin ?

lalink7 26 Oktober 2009 12:11 PTG  

alahai sedihnyer sampai kene kumpul tin kotak2 semua..heheheh..

sila bersabar lagi ye...

relevan 26 Oktober 2009 12:28 PTG  

* Takper en Yassin..kiranya kita boleh bertahan lagi..

* Pejabat kome selalu bayor sontok time pB..

* Pantang dapat gaji je..perabis punya..jadi kene lah membuat perbelanjaan berhemah..'' bila nak minum2 kat Damak ni eeeda?..''

* Okes mimie..tin aluminium mahal harganye..

* Tu lah endiem..mesin ATM pun dah nyampoh nengok..asik2 nyocok jerk..

LIPISLADY 26 Oktober 2009 1:07 PTG  

Sallam, en relevan, jual tin aluminium pun satu profesion jugak apa..asal hasilnya halal...hehehe

kiki lala 26 Oktober 2009 3:19 PTG  

betul2 tu lipislady...yg pnting halal...
hehehe...

relevan 26 Oktober 2009 4:01 PTG  

* Salam cikgu Saliza...botol2 tak boleh gayut ket pokok..nanti pecah ditiup angin..

* Wslm LipisLady..betul ngat kata aok te..janji profesion tu halal..jadi pengutip tin aluminium tegar..income boleh tahan..

* Betul dik kiki lala..semoge dik kiki tak bz lagi..

Cikgu Jang .. 26 Oktober 2009 4:09 PTG  

jgn mikir sngt pasal gaji ter...nnt serabut kepala, takut2 sakit jiwa pulak.....

relevan 26 Oktober 2009 4:35 PTG  

He he..cikgu Jang..kome oke lagi..harap2 kompeni kome bagi durian sekoh ujung bulan ni..

Webmaster@Echam 26 Oktober 2009 8:17 PTG  

erkkkk.. koi dh 2 bulan takde gaji

Miecyber @ Sudu 26 Oktober 2009 9:21 PTG  

Hobi koi mengumpul Tin Aluminium jugok.Lepaslah duit mengetea lepas jual Tin Aluminium koi tu.Nampoknye koi ada pesainglah sekarang nie yak.

Fatt Chin Choy 27 Oktober 2009 1:24 PG  

hik3

aku gaji hari ni dan sama ler kita setiap 26hb atau awal kalau jatuh hr ahad ataupun cuti2 lain

relevan 27 Oktober 2009 7:41 PG  

* Lor Echam..biar betul ni..gunakkan kuasa UNION Echam..

* Orait Mie..nanti kita jual sesama ket Jln feri..

* Aiyaa a Faat aaa..gaji kawan sudah habis..belanja sakan sambut Deepavali..

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP