GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Ahad, 25 Oktober 2009

Sepohon Pokok yang pelik


Begitu banyak kejadian yang pelik pelik berlaku sekarang ini..terkini ditempat kawan pula ada sepohon pokok telah berbuahkan bekas sos cili/tomato dan juga kicap..

Pokok yang pelik ini adalah disebabkan oleh pemilik restoran yang berdekatan telah mengayutkan bekas bekas kosong tersebut.. Tindakan pemilik restoran itu terpuji kerana telah berjaya didalam pengurusan kitar semula bekas bekas kosong..

Tapi melampor lah..mencacatkan pemandangan dan tidak mesra alam terhadap pokok itu..

15 Merujuk kepada perkara diatas :

Finaz 25 Oktober 2009 8:52 PG  

apelah pemilik restoran tu..actually dia trsilap gantung tu..patutnya dia lilit bekas tu kat depan tiang restoran baru boleh jadi pelaris..hehe (sbg pencinta alam, I marah tau!)

al-mankaraqi 25 Oktober 2009 9:59 PG  

baler awok bang........

koi ingat pokok mender lar tadi....

kah...kah....kah.....

Red 25 Oktober 2009 10:02 PG  

hmmm kalo gantungkn duit kat situ kan bagus..

imHepPie 25 Oktober 2009 11:17 PG  

bley pnggil karam singh walia neh..

Cikgu Jang .. 25 Oktober 2009 12:00 PTG  

koi ingat pokok ter boleh dimasukkan senarai kelapan benda ajaib kat dunia ni....hehehe

Miecyber @ Sudu 25 Oktober 2009 12:05 PTG  

Sistem pembuangan sampah di negara kita perlu di kemas kinikan.Pendidikan mengenai Kitar Semula sepatutnya di jadikan subjet pembelajaran di sekolah.Sebab senang nak didik mereka pada usia muda.

sI tEDI 25 Oktober 2009 12:39 PTG  

apa motif dia sebenarnya? aku pun x paham..

nak kate kitar semula.. x de gak. nak kate x mencemar alam.. mencemar pemandangan mata..

hai 25 Oktober 2009 3:20 PTG  

dia mengasah kreativiti.....

hani@debumelukut 25 Oktober 2009 6:47 PTG  

hahaha..lucu jadi nyer..apa lagi agak nyer yg dia kitar semula..

Fadh 25 Oktober 2009 9:14 PTG  

tue namanye kreatif xkena tempat.

abu muaz 25 Oktober 2009 11:12 PTG  

sakit, sakit, masyarakat kita ni

maiyah 25 Oktober 2009 11:30 PTG  

bleh plak gantung camtu :)

Fatt Chin Choy 26 Oktober 2009 1:01 PG  

takder tempat nak buang ke tu
ish3

lalink7 26 Oktober 2009 12:12 PTG  

jahat la org itu..kalau gantung bekas2 tue kat leher die agaknya msti lagi cantek..alahai..

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP