GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Isnin, 26 April 2010

Mesyuarat Agong KRKAF kali ke 5

Satu mesyuarat Agong Tahunan kali ke 5 ( KRKAF ) Kelab Rekreasi dan kebajikan ALAM FLORA ( Syarikat tempat kawan bekerja ) telah diadakan di dewan Glenmarie Wisma DRB Hicom pada 24hb April 2010 ( Sabtu ) kawan mewakili daerah kawan..bertolak dari Temerloh bersama 3 orang lagi rakan sekerja dari Bera Maran dan juga Temerloh..

Melalui Lebuh Raya DUKE untuk ke Lebuh Raya PLUS.. macam dekat saja dari Kuala Lumpur ke Shah Alam..
.
Suasana masih berkabus..ini menunjukan pagi lagi kome telah sampai ke Wisma ini..

Menikmati Jamuan ringan selepas perasmian mesyuarat

Macam mana kawan boleh tak sedar dengan mengunakan 2 garpu untuk makan bee hon dalam sessi minum pagi pada jam 10..

Ahli Jawatan kuasa dari Kuantan sedang menerima sijil..

Ahli Jawatan kuasa dari Temerloh sedang menerima sijil..

Barisan Ahli Jawatan kuasa yang baru dilantik di ketuai oleh En Samah Che Lamin..

Selesai mesyuarat bergambar ramai ramai sebagai kenangan..selepas itu ada pula makan tengahari..
.
Pada jam 1430 kome bertolak pulang..sempat lagi melilau ditengah tengah bandaraya Kuala Lumpur..sampai rumah jam 0100 pagi..nyaris tak tidor kat luar dah..
.
*** Masih boleh tahan lagi memandu..tunggu selepas entri ini pertemuan tak disangka dengan seorang blogger di dalam mesyuarat ini..

10 Merujuk kepada perkara diatas :

zulkbo 26 April 2010 12:02 PTG  

salam ..
koi suka bila majlis ada makan 2
nie..behhh..la la la

pakcik kordi 26 April 2010 12:40 PTG  

wwow!kome tk sabo nunggu entry bersama 'blogger' tersebut!

akuanakpahang 26 April 2010 12:55 PTG  

Peh jalan sokmo aok yeek..best juga kalau sokmo boleh ginei boleh cu mate yahoooo....sape blooger yg aok jumpe tu tentu hebat orgnya.

relevan 26 April 2010 1:25 PTG  

* Wslm Zul..makan makan mesti ada punya..

* Sabau la PakCik Kordi..sedang upload gambar beliau yang seksi ini..

* Seorang blogger yang manis menawan en Yassin..pasti ramai yang trigoda nanti..

jane 26 April 2010 1:42 PTG  

pokcik!


koi nk balik temerloh!
banje ikan patin leh???
heeeeeeeeeeeee

Che' Pit 26 April 2010 2:15 PTG  

sedap benor le tu mee hoon gamaknya sampai x sedar guna 2 garfu, hehe..

kalau CP ada kat situ, mau terguling2 nengok kan haha

Hashim Zabidi 26 April 2010 3:00 PTG  

Rugi aok dapat double garpu, kalau sudu double berlapis ada ong. Boleh ambil buat azimat.

relevan 26 April 2010 3:17 PTG  

* Balik le Jane..aok pun dah lama ngat tak balik Kampung tu..ada buah macang kome simpan untuk aok te..ikan patin senalor stanby ke aok..

* Ha ha ingat kalu ada cP..mau kawan tak duduk hala ke lain dah..

* Gitu gaya ye Pak Hashim..patutlah ada orang guna nama Sudu untuk melariskan blog beliau..

sI tEDI 26 April 2010 3:36 PTG  

lapau bebenau ler tu sampai x perasan guna 2 garfu!
ha ha ha

relevan 26 April 2010 4:03 PTG  

* Memang pun Tedi..setat bertolak pagi tu cuma minum air sejuk sahaja..ingat nak berhenti di R n R Gombak tapi tempat tu di renovit..

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP