GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Ahad, 25 April 2010

Pagi ahad yang sangat cemerlang

Selepas sahaja solat subuh macam biasa Encik Topik mula menarik selimutnya semula..aktiviti beliau bila hari minggu adalah ketiduran sampai melohor..maka datanglah Puan Rodziah mengacau ketiduran beliau..

Puan Rodziah : '' Bang ! ..bangun ..moh kita pergi ke Pekan Sehari..beli lauk dan sayur sayuran ''..

Encik Topik : '' Aok pergi seorang lah..kawan lemoh badan sangat ni..tak berapa larat.. aok amik je duit dalam pes te''..

Tanpa banyak bersoal jawab Puan Rodziah terus sahaja menyeluk saku tempat pes duit suami beliau..

Puan Rodziah : '' Lor bang.. banyok ni je duit? RM 15 .. mana cukup ni ''..

Encik Topik : '' Cukup lah tu..aok beli ikan longgok RM 5..lebih te aok beli lah sayur sayur..kuih muih..gula tepung beras dan jangan lupa aok tuang minyak kereta juga..

Lantas Encik Topik kebasahan akibat disimbah sebaldi air oleh Puan Rodziah..

*** Tu lah..bukan senang kan..

14 Merujuk kepada perkara diatas :

Sharinginfoz 25 April 2010 9:40 PG  

nasib baik disimbah air kalau disimbah acid macam mana kan...i am sorry

Jom Roti Canai

sI tEDI 25 April 2010 9:47 PG  

ha ha ha ha...


sabau je lah pn rodziah!!!

akuanakpahang 25 April 2010 10:25 PG  

Ambit mudoh ngat en Topik nei hehehe ada kena berlangkung juge kalau gini maru...jgn buat ambit mudah gini sebab hok berat sape nok bawok.

Huhuhuhu.....

redNing 25 April 2010 10:36 PG  

apa nk jdi ngan en topik nih

al-mankaraqi 25 April 2010 11:17 PG  

awok ingat nilai RM15 gayer jaman empayar melaka dulu bang?.......boleh belanja setahun kakakakaka

ikan emas 25 April 2010 11:31 PG  

lps baca dah fkr nak respon apa..

rupa-rupanya si sharing atas tu dah bagi komen .

...kesian pn rodziah tuu...nasib dia tak pesan suruh beli seluar kechik dia

pakcik kordi 25 April 2010 12:24 PTG  

padan la kena maroh sokmo dgn akok..kah kah kahh!!!simbah asid kok rozi baru abg tau!hahaha...

Cik SHiN~JU 25 April 2010 5:07 PTG  

Salam...
Maru aok nih..
15 hengget nak beli minyok keta bagai...kan dah kena simbah...
huhuhu...Idup Pn Rodziah!!!

Jejaka Desa 25 April 2010 6:12 PTG  

Ngelupur bangun weh..haha..

Cikgu Jang .. 25 April 2010 7:56 PTG  

alasan yg bijak dr en. topik malas nak kuar duit lain pegi belanja...

Hashim Zabidi 25 April 2010 9:58 PTG  

Ada baik dan ada tak baiknya.

Mazru Majid 26 April 2010 4:16 PG  

salam bang..

Hmm..kos perbelanjaan semakin meningkat yak..

kalo dulu rm15 te mmg cukup la nk isi minyok te..

aok x berminat ke buat part time cam koi?

peluang baik ni weh...

relevan 26 April 2010 7:45 PG  

* Weh mazru..aok bagitau macam mana nak mula yak..

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP