GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Isnin, 26 April 2010

Pertemuan yang tidak disangka dalam Mesyuarat yang telah dijangka

Ini dia blogger yang kawan maksudkan..beliau rupa rupanya bekerja dibawah satu bumbung dengan kawan dalam Syarikat yang sama..cuma beliau bertugas di daerah lain saja..

Pertemuan yang tidak disangka ini berlaku ketika makan tengahari setelah mesyuarat telah pun tamat..

'' Aok ni abang relevan Sokmo ke? ''.. kata beliau..

'' Siapa pulak dah ni ..mana aok kenal kawan ..aok kerja area mana '' Soal kawan..

'' Lor..koi Nerzhul bang! kerja ket Bentong baru setahun setengah '' kata beliau..

Ini dia rupa beliau ( Gambar ini disiarkan dengan keizinan )
.

Jadi bolehlah rodong rodong melayari blog beliau yang unik ini ( bikin kasi senang ) beliau salah seorang daripada admin blog ini bersama ( Pak Cik Kordi )yang juga merupakan seorang blogger yang pelik.. hehe!..

*** Seronok juga main blog ni rupanya..


19 Merujuk kepada perkara diatas :

INTAN RH 26 April 2010 4:36 PTG  

waa..hensem, blh wat menantu :)

akuanakpahang 26 April 2010 4:44 PTG  

Oit tu dia orgnya.. Nerzhul selamat berkenalan juge drp kawan, biase juge ngan dia dia dialam siber nei...hehehe

zulkbo 26 April 2010 4:45 PTG  

salam..
ni ropernya manusia ulor
tu erk..la la la..
**jangan mareee...

relevan 26 April 2010 4:48 PTG  

* Amik kawan ni ar sekali jadi menantu aok tu Intan..hehe!

* Ye en Yassin..sangat berbudi bahasa orangnya..

* Wasalam Zul..beliau manusia yang tinggal dalam air dan juga darat..

fikaryna 26 April 2010 4:51 PTG  

manis2..

dtg ambik award d blog kawan eh..

relevan 26 April 2010 5:12 PTG  

* Okes Ryna..sedang berlari ke blog aok ni untuk mengambil award..

deus X machina 26 April 2010 5:18 PTG  

wa.....tak dapek jumpe aok lak....
finaz sekeluarga masuk hospital lakkk

Mimie.Candy Cane 26 April 2010 5:31 PTG  

uncle tanak datang ktn ke? teringin nk jumpe uncle relevan ni..hehehe

Yunus Badawi 26 April 2010 5:37 PTG  

Seronok kalau dpt jumpa rakan blogger ni. Kena pulak satu tauke tu.

Bila agaknya kita nak jumpa?

pakcik kordi 26 April 2010 5:43 PTG  

hnsem la nerzhul!!!!aumm!!!kakakakahh!!!!!!

jane 26 April 2010 6:27 PTG  

pokcik....usha die tuk koi pokcik
andeh aoknye

koi suke










wakakkaakka

blueCITY® 26 April 2010 7:22 PTG  

salam...
errrrrrrrr
kirim salam leh,

hahahhahha...
opsssa
tergediks la plak
lalalla

blueCITY® 26 April 2010 7:23 PTG  

opss
jane dah booking ke?
hahhaha..



koi mengalah jerk la
hahhaha..






=p

DDrfauziah 26 April 2010 9:40 PTG  

Aslmkm.
Sukanyer jumpa teman! Hmm, byk blogger Pahangites yg active ya? Mcm org sekampung pulak :) Best juga, senang faham loghatnyer.
Kak G kekadang kena baca 2x utk nak faham jer :(

maiyah 27 April 2010 3:37 PG  

sruh dia tnggu lagik 15 thn nk wat menantu ekeke..

✖sLap mE pLz!™✖ 27 April 2010 7:11 PG  

pok cik kordi mmg aneh,,,
xtao nape

relevan 27 April 2010 7:24 PG  

* Sebenor kawan ni malu sangat nak jumpa jumpa ni deus..kalu terjumpa tidak mengapa..mari kita doakam kesihatan Finaz sekeluarga..

* Boleh saja Mimie..hari jumaat ni uncle ke Kuantan.. hehe!

* Kita tungu PRU yang ke 13 baru jumpa yB..

* Lor PakCik..kome no tak hensem ke?..

* Dia sekampung dengan Jane..Kampung Busut Jin Batu 3 Jalan Mentakab Temerloh..

* Alahai biru..boleh saja..

* Wslam dr..macam tu lah sungguh meriahnya bila kenal kenal ni..

* Ha ha ha slap me plz..

Nerzhul 27 April 2010 8:35 PG  

bang nanti koi balik temeloh kita ngeteh. pakcik kordi nak belanja katanya. hahaha

relevan 27 April 2010 10:15 PG  

* Aok boleh percaya ke dengan Pak Cik Kordi ter?..kalau awek2 deras je dia belanja..

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP