GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Selasa, 23 November 2010

Lawak selamba malam Isnin ( teknik )

Setelah mencuba pelbagai cara untuk mendapatkan anak dan juga sudah merata berubat sana sinun..namun pasangan ini masih tidak mendapat lagi Cahaya mata..

Satu hari rodong ini telah bertemu rodong lama beliau lalu menceritakan masalah ini..

'' Koi rasa teknik aok tak betul ''..kata rodong lama itu...

'' Laa..heh!..bermacam macam teknik koi dah cuba..menelantang menelungkup semua dah ''..kata rodong yang bermasalah itu..

'' Ishk..koi maksud teknik perubatan aok mungkin tak betul bukan teknik sex aok''..kata lagi rodong lama itu lagi..

'' Rata dah koi bawok isteri koi berubat..gitu juge ''..kata rodong yang bermasalah itu..

'' Aok cuba teknik beraling telur pula ''..kata rodong lama itu..

'' Laa.. teknik ni bukan ke lucah ''..kata rodong yang bermasalah itu..

*** Ha ha! tak lucah..beraling telur biasa je..ia satu jenis perubatan oleh dukun dukun Melayu lama..jika ada yang tak tau apa itu beraling telur..nanti lah di post akan datang..!

13 Merujuk kepada perkara diatas :

eelobor 22 November 2010 9:05 PTG  

hehehe, tengah syok baca kena tunggu dlm entri baru lak

Cik SHiNJU 22 November 2010 9:15 PTG  

sayer tau..huhuh..
besa org berubat guna telo @ tepung aling...kdg kala pecoh telo ter ade mcm2 bende kat dlmnye..

cemomoi 22 November 2010 9:52 PTG  

tunggu malam jemaat kalu nak hayun eh beraling telo...

akuanakpahang (AAP) 22 November 2010 9:56 PTG  

Jangan beraling telur ayam bandor x jadi.. keknya hanya telur ayam kampung sahaja weh.

Nancy Poh 22 November 2010 10:02 PTG  

waduh..sot sikit je org tu ya..anyway, kena tunggu en3 baru lagi utk lebih faham..huhu

Echam 22 November 2010 10:33 PTG  

kah kah kah... lame doh koi tak tgk berubat cara ni...

zulkbo 22 November 2010 11:03 PTG  

salam..
jangan di pulas
telurnya udah..
aduhhhhh..la la la

Sharinginfoz 23 November 2010 8:44 PG  

kita tunggu kan maybe teknik berubat untuk kaum lelaki pulak ya

Nerzhul 23 November 2010 9:01 PG  

kahkahkah!! dia ingat beraling telur mende te....telur ayam kampung la weh hahahaha!!!

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP