GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Isnin, 29 November 2010

Pelakon lucah 81 tahun umum bersara


* SHEILA VOGEL-COUPE


LONDON - Pelakon lucah berusia 81 tahun, Sheila Vogel-Coupe berikrar tidak akan berlakon dalam filem porno lagi, lapor sebuah akhbar semalam.

Dia membuat pengumuman itu selepas perbuatannya menawarkan perkhidmatan teman sosial melalui sebuah agensi teman sosial dalam talian selama dua tahun selain berlakon dalam sebuah filem lucah didedahkan media.

Wanita itu merupakan nenek kepada seorang peserta yang menyertai program mencari bakat nyanyian X-Factor di televisyen, Katie Waissel.

"Saya tidak berhasrat untuk melakukan (berlakon) dalam mana-mana filem seperti itu (filem lucah) lagi," katanya.

Sebelum ini pendedahan nenek tersebut sebagai pelakon lucah telah memberi tekanan ke atas cucunya yang kini bertanding sebagai peserta dalam program nyanyian itu. - Agensi

*** Sudah melewati tempoh persaraan sangat dah ni..

12 Merujuk kepada perkara diatas :

abu muaz 29 November 2010 8:31 PG  

patutla dia suka berlakon lucah nama pun vogel

relevan 29 November 2010 8:41 PG  

* Ha ha! nama sudah melambangkan..

cemomoi 29 November 2010 8:43 PG  

dah penat le tu... minum kacip fatimah

Che' Pit 29 November 2010 9:04 PG  

err kalau berlakon gak, ada ke yg tergamak nak nengok.. kulit dah berkedut wehh

akuanakpahang (AAP) 29 November 2010 9:23 PG  

Agok2nya kalau umpama tayar kerete tu abis bunga lalu dah hehehe.

New Entry "Cemburu-cemburu nie apa?"

Cik SHiNJU 29 November 2010 10:03 PG  

Kalau nak berlakon gak lg kena iron sket tang kulit tu..kedut sgt dah..huhuh :p

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP