GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Isnin, 21 Mac 2011

Miera Liyana up trafik


“Saya memohon maaf kepada yang tidak menyenangi apabila melihat saya berpakaian seperti ini. Saya tidak sempat mencuba terlebih dahulu pakaian ini kerana baru mendapatnya daripada pereka fesyen pada pagi tadi.

“Saya sendiri yang memilih pakaian ini kerana nampak sangat cantik dan lain dari lain. Tak sangka pula apabila pakai, jadi seperti ini.

“Kalau saya pakai tiub, nampak tak cantik pula sebab pakaian ini terdedah di belakang,” katanya kepada mStar Online..

*** Ini lah orangnya yang heboh diperkatakan sehari dua ini..


31 Merujuk kepada perkara diatas :

Danial Syabil 21 Mac 2011 1:53 PTG  

aduh. inilah comment cliche artis malaysia.
tak sempat cuba lah. baju ambil last minit la. mcm2 la.

eelobor 21 Mac 2011 2:09 PTG  

huhuhu, sungguh kelas sekali ulasan dia kan?

mhdrdhwn 21 Mac 2011 2:21 PTG  

waka waka eyh eyh ~

dosa die sdiri...ak xkisah :DD

akuanakpahang 21 Mac 2011 2:22 PTG  

mmg up sunggup .. sampai terapit :)

unknown girlz 21 Mac 2011 2:29 PTG  

ermm..wajah dh cantik tapi sayang salah dress-up :|

LIPISLADY 21 Mac 2011 2:41 PTG  

Sallam,
cakap ke dia balik,
orang tak kisah pun,
dia nak telanjang pun,
tak sapa kisah.

::FAIZ FARISH:: 21 Mac 2011 2:43 PTG  

hahaha, statement tak blh blah

al-mankaraqi 21 Mac 2011 2:56 PTG  

berapa saiz kopek dia bang?

Seroja Jingga 21 Mac 2011 2:57 PTG  

memperbodohkan diri sendiri.
ape dia ingat sume orng malaysia sekolah smapai darjahh 3 je ke?

brader sihat kah?

jeragang 21 Mac 2011 3:11 PTG  

kalau orang buta atau kanak2 yang belum mumayiz atau orang tua yang dan nyayok komen camtu mungkin bole terima

ayushida 21 Mac 2011 3:37 PTG  

sebenarnya, dia tak kira, dia nak juga pakai baju tu, walaupun boleh je cari satu overcoat ke, hape kejadah lah yg lain tu cover, huhuhu....

ayat sebanar dlm hati dia : "saya sgt teruja dpt pakai baju ni." (tengokla air muka dia tu... huhuhu)

Pink Diva 21 Mac 2011 3:40 PTG  

As Salam,

Non reasonable at all..

Maybe she needs attention,so wear clothes like that lah..such a moron girl..

redza 21 Mac 2011 3:54 PTG  

pereka baju tu ngan artis tu sama2 bangang..bodoh piang

sahromnasrudin 21 Mac 2011 4:06 PTG  

amboi..sopannya dia hehehehee

intanrh 21 Mac 2011 4:13 PTG  

ler..aok pun tulih pasal dia nih..hehehe. cmna la perasaan family dia ek.

ozzy 21 Mac 2011 4:19 PTG  

bukan up traffic..boleh jem ni

mrs.sabri 21 Mac 2011 4:26 PTG  

sape miera liyana ni?artis malaysia ke?knapa x pernah tgok pun??huh..nak cari glamer punya pasal la tu..mcm bagus sgt..apo la dio ning..bengong..

mykhalis 21 Mac 2011 5:19 PTG  

semakin glermer la minat ni..ramai priducer ambik pas nie


latest entry di blog khalis : binatang laut dalam yang pelik

man yusoef 21 Mac 2011 5:22 PTG  

jawapan nak sengal...haha....artis mane ntah ni...tak pernah aku dgr pon namanya...

maiyah 21 Mac 2011 6:05 PTG  

assalam..

ada gak yg ska tgk tu hehe.. dah naik jemu ngan kerenah camni

zulkbo 21 Mac 2011 6:15 PTG  

salam..
adehhh..silau mata koi
maruuu..balerr budak sorang nih
jangan kena tsunami la puloks
Malaysia lepas nih..

PinQib 21 Mac 2011 8:12 PTG  

wah.. cekciwwww yuuu

AkuMuzikFilem 21 Mac 2011 10:05 PTG  

pergh, hot. tapi hot sementara, nak wat bini, sori ar

AkuMuzikFilem 21 Mac 2011 10:06 PTG  

pergh, hot. tapi hot sementara, nak wat bini, sori ar

AkuMuzikFilem 21 Mac 2011 10:13 PTG  

pergh, hot. tapi hot sementara, nak wat bini, sori ar

pOnstan 23 Mac 2011 4:58 PTG  

khas wat miera liyana.. teruskn usaha murni saudari. dress tu ok je. just nice. 4 next appearance hrp lg daring. ignore je psl kOmen2 yg kat mulut lain, dlm ati lain, dlm otak lain tu. sume tu pura2 je pd hal dorang pn suka tgk u pkai g2. keep it up..!

MDHAFiZ.NET 27 Mac 2011 12:21 PG  

terasa malas nak komen...haiz...

PAK JAT 27 Mac 2011 1:09 PTG  

PARAH........
Manusia dah kembali kezaman jahiliah...

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP