GILA GAJET II


Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Ahad, 29 April 2012

Lelaki kudung henti kahwin selepas 100 anak

DAAD bersama keluarga besarnya dan kini hampir mencapai sasaran memiliki 100 orang anak.


Daad Murad kahwini remaja 19 tahun untuk capai matlamat 

DUBAI: Lelaki berusia 65 tahun yang dikatakan paling produktif di dunia kini menikmati bulan madu dengan isteri barunya seoang gadis dari Baluchi berusia 19 tahun.
Bapa super Emiriyah Arab Bersatu (UAE), Daad Murad baru-baru ini mengahwini Nadia dari Turbat di Pakistan.
Lelaki itu mendedahkan beliau mengadakan hubungan seks dengan isteri remajanya enam kali sehari dari pagi hingga malam. 

Daad Murad yang kudung sebalah kaki menarik perhatian antarabangsa apabila cerita mengenainya disiarkan dalam muka surat depan majalah Emirates Today. 

Bercakap kepada laman web majalah itu, Daad berkata pengiraan zuriatnya kini menghampiri sasaran 100 orang anak. Bayi perempuan yang baru dilahirkan dalam keluarga itu hanya berusia sembilan bulan dan anak ke-94 dijangka lahir pada November atau Disember tahun ini. 

Daad berharap menjelang tahun depan beliau akan mempunyai 100 anak, satu rekod dunia dan beliau akan berhenti berkahwin dan menghasilkan zuriat. 

“Kiraan bermula dengan anak ke-93. Seramai 15 anak saya sudah berkahwin dan mempunyai anak. Jumlah keseluruhan keluarga adalah 140 orang,” katanya. 

Pemandu trak yang sudah bersara yang menjadi tentera tidak mengingati kesemua anaknya yang terbaru dan berjanji akan kembali dengan maklumat betul. 

“Saya menikmati kehidupan rumah tangga dengan dua lagi gadis dari Baluchi. Seorang sudah berusia 50 tahun, kini sibuk membesarkan empat anak. 

“Majida, seorang daripada isteri dari Baluchistan, kini menikmati limpahan kasih sayang saya. Pada usia 25 tahun, beliau juga bagus tetapi saya menghabiskan kebanyakan masa dengan Nadia serakangkerana beliau muda dan kami baru berkahwin serta tiada anak yang mengganggu. Beliau gembira dan saya mengurangkan masa melawat dua lagi isteri saya,” katanya. 

Bercerita mengenai rahsia kekuatannya, Daad berkata beliau hanya mengambil campuran madu dengan daging burung puyuh kering. 

“Saya tidak percaya dengan pengambilan bahan tambahan untuk seks seperti Viagra dan syukur kepada Tuhan, kerana mempunyai tenaga untuk memuaskan semua isteri saya,” katanya. – Agensi


* Sumber

3 Merujuk kepada perkara diatas :

SufatihaNur 29 April 2012 3:28 PTG  

amboi dahsyat nye org tua ni.....

berderet sungguh bini2 dia

akuanakpahang 29 April 2012 6:15 PTG  

Tak kering lalu rumput dipadang yak :)

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP