GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Khamis, 30 Ogos 2012

Fenomena Oppa Gangnam Style



Apa ke jadah nya dengan Oppa Gangnam Style menjadi fenomena dikalangan masyarakat dunia ..tapi begitu lah jika alunan muzik terkini yang menular dan mempengaruhi..
Setakat ini hits youtube Gangnam Style ni dah cecah 72,549,551.. 
Park Jeasang 34,atau nama glamer Psy ( Psycho ) mencipta lagu tersebut bersempena dengan satu wilayah yang terdapat di Seoul dan kawasan itu di Korea adalah kawasan elit ( link )
( Gua pun sudah mula pandai buat terhenjut henjut ni ) *



1 Merujuk kepada perkara diatas :

FatihaNur 30 Ogos 2012 11:03 PG  

hahahaha br tau sal ni smlm bila tgk aidilfitri gangnam style kat youtube...

mood : pengsan jap....

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP