GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Jumaat, 31 Mei 2013

77% pasangan mahu lebih lama di atas ranjang

imej
Singapura: Kaji Selidik Tingkah Laku Seksual Dan Kepuasan Asia Pasifik menunjukkan, 77 peratus pasangan di Asia dan Australia mahukan masa lebih lama di atas ranjang dengan lelaki memiliki keinginan lebih kuat (84 peratus) berbanding wanita (69 peratus).
Keputusan juga menunjukkan, lelaki juga melakukan hubungan seks pada kekerapan lapan kali sebulan berbanding purata 7.4 kali untuk wanita. Kajian sama mendapati, tingkah laku bersahaja bukan sesuatu yang lazim ketika mana-mana pasangan berada di atas ranjang. Penyelidik berkata, pasangan biasanya tahu dua atau tiga jam lebih awal jika mereka akan mengadakan hubungan seks. 
“Nampaknya kepuasan di dalam bilik tidur mendorong pasangan mahukan sesuatu yang lebih,” katanya. Hanya kira-kira 50 peratus responden mengaku benar-benar atau sangat puas dengan kehidupan seksual masing-masing. Bagi lelaki yang mengalami masalah ejakulasi awal, kepuasan seksual merudum kepada 39 peratus untuk lelaki dan wanita. Kaji selidik itu dijalankan pada 18 Mac sehingga 2 April lalu dengan responden berusia antara 18 hingga 45 tahun. Lebih 6,000 responden dari lima bandar raya utama Australia, selain lapan negara di Asia - termasuk Singapura - terbabit dalam kaji selidik itu. 
-AP (myMetro)

0 Merujuk kepada perkara diatas :

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP