GILA GAJET II


Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Selasa, 31 Disember 2013

Saman Sperma tak sangkut

Kuala Lumpur: Mahkamah Sesyen di sini membenarkan permohonan seorang wanita untuk membatalkan permohonan bekas teman lelakinya warga Bosnia yang menuntut ganti rugi RM600,000 selepas mendakwa diperalatkan untuk sperma berkualiti tinggi.
Hakim Timothy Finlayson Joel membuat keputusan itu terhadap permohonan balas yang difailkan oleh Chung Shun Yee terhadap Ervin Ahbabovic.
Mahkamah juga memerintahkan Ervin, 41 membayar kos sebanyak RM6,500 kepada Chung, 29.
Selain itu mahkamah juga membatalkan tuntutan saman balas menuntut ganti rugi sebanyak RM200,000 yang dikemukakan oleh Chung terhadap Ervin.
Ervin memfailkan saman terhadap Chung selepas mendakwa dipergunakan teman wanitanya itu untuk memperoleh cahaya mata lebih baik berbanding sperma warga tempatan atas persepsi genetik bangsa Eropah mempunyai kualiti.
Sumber myMetro

0 Merujuk kepada perkara diatas :

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP