GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Selasa, 11 Februari 2014

Ganas ! Rogol wanita selepas cinta ditolak

ANGGOTA polis membawa suspek yang dipercayai terlibat dalam kes rogol seorang ibu tunggal ke Mahkamah Sesyen Temerloh, Pahang untuk direman selama empat hari semalam.


BERA - Gara-gara marah dan kecewa lamaran cintanya ditolak, seorang lelaki bagaikan dirasuk apabila bertindak kejam merogol wanita tersebut di dalam sebuah ladang getah di Kampung Menteri di sini awal pagi kelmarin.
Lebih dahsyat, mangsa yang juga seorang ibu tunggal terpaksa melalui detik menakutkan apabila dirogol dalam keadaan tangan dan kaki terikat selain muka dan mulut ditutup dengan kain.
Dalam kejadian pada kira-kira pukul 6 pagi itu, suspek berusia 47 tahun yang telah berkahwin dikatakan bertindak nekad merogol mangsa selepas enggan menerima cintanya sebelum ini.
KOSMO!


1 Merujuk kepada perkara diatas :

D_08 11 Februari 2014 3:59 PTG  

gile... udah pompuan tu takmo..caghi lain le.....

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP