GILA GAJET II


Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Sabtu, 8 Mac 2014

27 Gambar Majlis Perkahwinan Syamsul Yusof Dan Puteri Sarah Liyana


Pengarah dan pelakon popular, Syamsul Yusof telah selamat bergelar suami kepada pasangannya iaitu Puteri Sarah Liyana beberapa jam yang lepas.
Tidak dapat dinafikan lagi, pasangan raja sehari ini kelihatan sama cantik sama padan ini telah selamat diijabkabulkan pada satu majlis pernikahan yang bertempat di Masjid Al Mukarramah, Bandar Sri Damansara.
Majlis serba meriah itu menyaksikan kedua-dua mempelai memakai pakaian bertemakan warna putih dan diserikan lagi dengan kehadiran keluarga dan teman rapat.
Katak Comel mengucapkan jutaan tahniah kepada Syamsul Yusof dan Puteri Sarah Liyana dan turut mendoakan kebahagiaan mereka kekal sehingga ke akhir hayat.
Sumber: katakcomel.my Gambar:  ohbulan0 Merujuk kepada perkara diatas :

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP