GILA GAJET II


Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Jumaat, 7 Mac 2014

REEN RAHIM TAK PEDULI KOMEN ISU PAKAI BIKINI DI PANTAI THAILAND

Reen Rahim
Kuala Lumpur: “Minta maaflah. Kalau setakat komen dengan cara yang biadab dan kasar, saya takkan ambil kisah pandangan mereka,” tegas pelakon Reen Rahim menjawab kritikan peminat mengenai isu beberapa keping gambarnya berbikini ketika bercuti di Thailand, minggu lalu yang dimuat naik di Instagram.
Reen atau nama sebenarnya Noreen Ashikin Abdul Rahim, 26, dikecam dengan teruk di forum sosial berikutan tindakannya berkongsi beberapa keping gambar itu ketika bercuti bersama rakan-rakannya di kepulauan Koh Lipe, minggu lalu. 
Mengulas isu terbaru itu, Reen berkata, perkongsian gambar peribadi menerusi akaun Instagram miliknya adalah untuk kepuasan sendiri dan sama sekali tidak bertujuan untuk mencetuskan provokasi kepada mana-mana pihak. 

“Saya akan fikirkan kesan baik dan buruknya sebelum saya muat naik apa-apa gambar sebab saya sedar akaun itu boleh dilihat masyarakat.
“Bagi saya, gambar yang dikongsi itu tidak keterlaluan dan boleh diterima keluarga sendiri, saya tak anggap ia satu masalah,” katanya yang ditemui di Balai Berita, semalam.
Reen yang juga juara program Pilih Kasih musim ketiga berkata, gambar yang dikongsi menerusi platform itu adalah cerminan telus dirinya bagi menceritakan perkembangan terbaru dengan peminat. 

“Apa yang saya kongsi adalah diri saya sebenar. Kalau orang tengok di luar atau dalam gambar adalah orang yang sama. 
myMetro

3 Merujuk kepada perkara diatas :

Hanif Idrus 6 Mac 2014 3:39 PTG  

hehehehehe...no komen ler...
Klau seorang islam cakap macam tu..

Tanpa Nama ,  6 Mac 2014 7:33 PTG  

Kalau telanjang bulat ksn lagi best...tantu lagi MELETOP

Tanpa Nama ,  9 Mac 2014 8:11 PG  

jalang...

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP