GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Khamis, 4 September 2014

Lagi Gambar Anak Melayu Bogel Malam Merdeka Tersebar


Sedang orang ramai masih kecoh memperkatakan tentang gadis bertudung melakukan maksiat pada malam merdeka timbul pula gambar baru.
Masih sensasi kerana watak utamanya bertudung, perempuan terlibat dirakam bertudung namun bogel di bahagian bawah manakala satu lagi gambar memfokuskan pada bahagian dadanya yang dipenuhi ‘love bite’.
Justeru Penolong Ketua Urus Setia Ketua Polis Negara (KPN) Datin Asmawati Ahmad menasihati orang ramai berhenti menyebarkan gambar ini bagi tidak memburukkan lagi keadaan.
Apa masalah remaja Melayu Islam zaman sekarang ye.. kalau pun dah tak ingat dosa pahala mengapa nak permainkan agama dengan memakai tudung sambil tersengih bergambar bogel?
Sesungguhnya orang sebeginilah yang membuatkan perempuan bertudung ikhlas atas tuntutan agama turut mendapat pandangan serong masyarakat dan penganut agama lain.
Sumber - MYNEWSHUB


3 Merujuk kepada perkara diatas :

Jaguh88 5 September 2014 1:12 PG  

Rahsia Teragung Lelaki Sejati Terbongkar !!
This Is What Women Really Want !!
KLIK HERE !!

siti farishah An 25 September 2014 12:02 PTG  

rosak..rosak..dah tak tahu malu agaknya.
di manakah silapnya?

Tanpa Nama ,  1 Oktober 2014 4:40 PTG  

perangai iblis...

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP