GILA GAJET II


Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Jumaat, 26 September 2014

Tubuh Dipenuhi Cacing Akibat Makanan Jepun

DOKTOR sebuah hospital terkejut apabila mendapati tubuh seorang lelaki dipenuhi cacing akibat pengambilan makanan Jepun, sushi di Guangdong, China.
Penyakit pelik yang menimpa lelaki tersebut dikesan selepas dia mengadu mengalami kegatalan pada kulit dan sakit perut yang tidak sembuh.
Hasil imbasan doktor mendapati, setiap ruang tubuh badan lelaki terbabit dipenuhi cacing yang berpetonsi menjadi pembunuh dalam tempoh terdekat.
Kewujudan cacing itu dipercayai berpunca daripada pemgambilan sejenis makanan Jepun iaitu sashimi - kepingan ikan mentah yang dianggap makanan terbaik di negara matahari terbit itu.
Pemeriksaan awal doktor mendapati, cacing itu kini membiak dengan pantas dan menganggu usus pesakit.
Berikutan itu, doktor akan berusaha mengawal pembiakan cacing selain membunuhnya dalam tempoh terdekat bagi memastikan sistem organ pesakit tidak terancam.

Sumber

0 Merujuk kepada perkara diatas :

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP