GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Isnin, 15 Mac 2010

Catsoc Training ( Computer added Training Site Obervation checkliSt )

Satu Latihan kearah meningkatkan prestasi kerja yang cemerlang telah diadakan oleh Syarikat tempat kome bekerja 14hb March 2010 telah berlangsung dengan jayanya dengan kehadiran perserta yang memberangsangkan..

Apa yang menarik Trainer hanyalah terdiri daripada pekerja pekerja biasa sahaja yang terpilih.. termasuklah kawan seorang daripadanya..Kursus berlangsung pada jam 0900 pagi hingga 0500 petang dan pengorbanan pekerja pada hari minggu juga boleh diambil kira kerana terpaksa melupakan segala perkara bersama keluarga pada hari tersebut..

Aktiviti berkumpulan sedang dijalankan ( kelihatan en Azrul dengan peacenya..beliau terpaksa melupakan dating bersama tunangnya pada hari tersebut )


Bertungkus lumus menyiapkan kertas kerja aktiviti berkumpulan dengan tajuk senang sahaja ( Ciri ciri menjadi seorang pekerja yang Cemerlang )

Kehadiran peserta dengan wajah ceria masing masing

Mr Fasilitator encik Saidon Yusoh

Wakil pengurusan en Shaari Yusoh yang merangkap sebagai penceramah sedang berucap tama

Ini acara selingan bila berada dalam kelenguhan peserta meramas bahu antara satu sama lain..ada seorang sahaja peserta perempuan tiada dalam gambar kerana beliau telah melarikan diri untuk acara selingan ini..

Meski pun tiada slide Lcd maupun projektor..kursus dijalankan secara manual saja..kome dengan bangga berjaya menambat hati peserta..dan dapat menyampaikan apa yang diamanahkan oleh Majikan dengan cemerlangnya..
.
*** Kawan rasa lebih selesa didalam lori daripada menjadi penceramah..

17 Merujuk kepada perkara diatas :

Finaz 15 Mac 2010 8:56 PG  

lancelott.., apsal aok takde dlm gmbr masa acara selingan tuh? Mesti aok sibuk ngejar aweks yg mlarikan diri tu kan....ahaha! sowee aok, saya gurau jer...

relevan 15 Mac 2010 10:01 PG  

* Adoi Finaz..ha ha ha! nanti kawan kejor aok!

endiem 15 Mac 2010 10:07 PG  

bagus jugak sesekali diadakan kursus..bolehlah alih suasana.. yek.

al-mankaraqi 15 Mac 2010 11:34 PG  

acara makan2 takdek ker bang?

Miecyber @ Sudu 15 Mac 2010 11:46 PG  

Syabas Boss, aok memang fasilitator yang hebat...

relevan 15 Mac 2010 11:52 PG  

* Penat juga mengendalikan nye ni endiem..

* Acara makan2 ada..tengahari saja Sop..minum pagi sendiri minum petang balik rumah sendiri sendiri juga..

* Adoi Mie..saya budak baru belajar kalau salah tolong tunjukan..tapi jika rotan tiada akar kepenang pun boleh guna juga..

fikaryna 15 Mac 2010 12:32 PTG  

waa..nampa cam otai2 jer seme..syabas la..

deus X machina 15 Mac 2010 12:42 PTG  

sesi brainwash ala2 btn xde ke
erk888

sonata anak kancil 15 Mac 2010 1:15 PTG  

ala bagi ceramah sekali sekala apa salahnya....tak selit kongsi pengalaman bawak lori?

relevan 15 Mac 2010 1:22 PTG  

* Yang Otai2 duk depan lah ryna..yang muda2 suka duk belakang..

* Brainwash dalam sessi minggu ketiga deus..

* Maunya takda cikgu..segala pengalaman kawan selitkan bersama dari membawa lori hinggalah mangandar bakul..

redNing 15 Mac 2010 2:48 PTG  

aircond dlm ofis x cukup sejuk ke smpai lbih selesa dok dlm lori

zulkbo 15 Mac 2010 4:51 PTG  

salam..
tahniah lah dapat mengendalikan kursus sebegitu..bukan calang orang juga nak mengendali ramai orang..he he

Mazru Majid 16 Mac 2010 1:35 PG  

salam bang..

Huhu sonok gek ade kursus..koi lama tul dah x pegi mane2 kursus nih..last sekali kursus kawen

Luffy 16 Mac 2010 3:20 PG  

pasal x selesa? malu ker berucap? haha

relevan 16 Mac 2010 7:37 PG  

* Aircond lori lagi sejuk..lagi laju bawa lori lagi sejuk jadinye red..

* Kursus kawen tu pun ok juga Mazru..mentidak kena njawab depan tok naib nanti hehe!..

* Malu juga Luffy..terasa jugalah kemaluannya..

pakcik kordi 17 Mac 2010 9:29 PG  

mr fasilitator tu bkn abg ke???

hat pmpuan lari bl sesi meramas bahu....kakkhH!!!

mrs ummu 18 Mac 2010 3:28 PTG  

wah en releven pun salah seorang fasi nya?itu luar biasa dari lain.Tahniah.

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP