GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Sabtu, 20 Mac 2010

"I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair"


Saya rasa saya belum terlambat dengan promosi ini.. semalam sedang membelek belek satu email daripada Syarikat pengiklanan Nuffnang ada berita baik..tentang event seperti dibawah :
.
Mari kita ramai ramai ke " Gatsby Deodorant Street Fair "

.
Percaya lah saya akan berada disana ..mungkin saya akan datang bersama awek saya..
.
Acara akan berlangsung pada : 17hb April 2010..
.
Masa : 1000 pagi - 0500 Petang
.
Tempat Tapak pesta ialah di ruang legar : Ground Floor Berjaya Timesquare,Kuala Lumpur.
.
Bermacam macam acara menarik akan di langsungkan nanti seperti : Membaling Getah..Gusti Sumo ( dalam bag udara ) Dan banyak lagi..
.

Setiap peserta yang menang akan memperolehi Mata Ganjaran yang boleh di tebus dengan barangan menarik dari Gatsby...
.
CABUTAN BERTUAH JUGA DENGAN HADIAH YANG SANGAT HEBAT
.
Peserta berpeluang memenangi Barangan : Elektronik..Komputer ..Telefon Bimbit & Baucar Tunai.
.
Nilai hadiah Cabutan Bertuah bernilai lebih dari RM 15,000.
.
Perjalanan untuk kesini boleh dilakukan dengan menaiki Bas..Kereta persendirian dan bagi orang yang diluar kawasan boleh menaiki Keretapi maupun Kapal terbang..
.
Sila layari sini untuk maklumat lanjut http://www.gatsby.com.my/streetfair.
.
Jom para blogger semua kita meriahkan suasana..!!!
.
*** Akak mula risau..

22 Merujuk kepada perkara diatas :

pakcik kordi 20 Mac 2010 10:06 PG  

ahaks,,,,,akak jgn risau...kome jaga abang kapak nie....kaaahh!!!!


gi betul ke bang?kome tk pergi...huhu...

relevan 20 Mac 2010 10:42 PG  

* Pak Cik Kordi spoting..kalau akak telipon ko cakap p kursus ke atau p Rock Climbing ke atau p cari sarang burung walet..

Finaz 20 Mac 2010 11:26 PG  

Akak jgn risau... Nti saya amik gmbr Lancelott dgn awek dia sebagai bukti hehehehe...

piewahid 20 Mac 2010 11:44 PG  

semoga bjaya sahabat. kena lah pegi bila dh buat n3 ni yak. kang org umum pemenang/ nak amik hadiah kang, xkan xde tuan punya badan..

relevan 20 Mac 2010 11:56 PG  

* Finaz juga kena Sporting..Jika tidak Lancelot akan pasti masuk gusti sumo..( harap akak tidak masuk blog hari ini )

* Betul tu en Pie..mungkin bersama Pakcik Kordi akan naik keretapi dari setesen Mentakab..

Miecyber @ Sudu 20 Mac 2010 1:35 PTG  

Koi nak ngikut jugekk....
Koi tolong cakap kat Akak yang kita nak pergi Kursus Keusahawanan.Mesti Akok approve....

relevan 20 Mac 2010 2:33 PTG  

Orait Mie..aok tolong buat surat pengesahan ..letter head nanti kawan email ke aok..tempat kita kursus tu di Shah Alam..kawan rasa gerenti akak percaya 101%..

zetty 20 Mac 2010 3:15 PTG  

jumpe en.relevan kat sanerr...sy tunggu..lalalala

relevan 20 Mac 2010 3:25 PTG  

* Orait Zetty..kawan pakai baju petak dam hitam putih kat sana nanti..seluar kaler sama dengan kereta aok tu..

maiyah 20 Mac 2010 3:49 PTG  

moga sronok, meriah tu nnti

blueCITY® 20 Mac 2010 3:57 PTG  

hahahhaah..
nak g ke? ngan aweks?
sapa? saya ke?
ekekekek..
opss marah ahkak lak nanti, heee
saya pun dpt, tapi tak buat n3 g la
tapi mmg x g pun
muahahhahahah...
nak tunggu org ajak je la,
lalalalal..

selamat berehat

sI tEDI 20 Mac 2010 4:09 PTG  

awek yg x menahan tu!

Finaz 20 Mac 2010 4:41 PTG  

Oh! En Sudu nak tolong Lancelott - keusahawanan konon... hehee..
Oh! Dont worry akak.., koi amik jugak gambar dorang sebagai bukti.. Pastu kalo akak berSUMO jgn lupa panggil koi jadi referee ahahahaha... seronoknyaaaa...

p/s: ehh mana aok tahu ye keta tu ye? Awak dtg SHah Alam ker?

Cikgu Jang .. 20 Mac 2010 8:08 PTG  

fuh....berani aok yak...buat kenyataan gitu....hehehe..kang tak pasal2 perang dunia ke3 berlaku kat situ...

deus X machina 20 Mac 2010 8:38 PTG  

jangan risau relevan
koi akan pastikan gambo2 aok gagal disebarkan oleh kak finaz
erk888

Finaz 21 Mac 2010 3:07 PG  

Oooo budak Deus nih pung sama rupanyaaa...isk..isk..
Oh! Dont worry again akak.. owang lelaki nih akal kecik (hehehehe..) sekali senyummm jer dorang terus ilang ingatan so niat nak gagalkan pyebaran gmbr takkan berlaku.. heee..

kelopak ungu 21 Mac 2010 12:38 PTG  

Err?..korang citer tentang apa ni?..abang Relevan tu memang lah..adaka mau tinggalkan akak..nanti akak report sama mak mertua akak..bg padan muka dia :(

hans 21 Mac 2010 5:34 PTG  

bestlah kalau dapat pergi

Kapten 22 Mac 2010 6:04 PG  

hehehe
risau kenapa ya

Kapten 22 Mac 2010 6:06 PG  

hehehe
risau kenapa ya

relevan 22 Mac 2010 7:37 PG  

* Memang seronok Maiyah...jom!..

* A'ah lah blue City..moh lah ramei ramei kita kesana meriahkan kesana..

* Ntah ah Tedi..jika ada awek yang menahan kome ikut ajer..

* Ishk Finaz..mana ada kawan pergi Shah Alam..tapi 27hb ni kawan ada meting kat GlenMarie..

* Sabar Cikgu..perang masih dalam peringkat permulaan..baru atur startegi ni..

* Aok cover kome deus..kawan melanje aok Roti Arab Ayam Tandori..

* Akak ?? kelopak Ungu?..bila masa ni?..alahai!

* Jom Hans..

* Mau tak risaunya Kepten..nanti antan lesung batu terbang tepi telinga..

deus X machina 22 Mac 2010 11:21 PG  

nanti time gatsby tu nanti koi nak redeem la roti arab ayam tandori

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP