GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Isnin, 22 Mac 2010

Catsoc training ( Computer added training Site Obervation CheckliSt ) part 2

Semalam 21hb March 2010 ( ahad ) berlangsung lagi Catsoc training ditempat Syarikat kawan bekerja ini kali ini dengan komitmen yang lebih tinggi diberikan dengan kehadiran mencecah 100%.

Program kali ini banyak berkisar tentang polisi Syarikat dan juga Sumber Manusia..Kefahaman pekerja kearah program ini sangat dibanggakan dengan penyampaian daripada trainer trainer yang berkualiti..

Dua hari sebelum kursus ..semua penceramah penceramah telah dikursuskan dulu oleh bosS en Azmi Muda di HQ ( kelihatan di gambar the second hanya menyelok kocek sahaja )


Permulaan acara semua pekerja membaca ikrar taat setia diikuti dengan bacaan doa..

Kelihatan Puan Jamilah Asri sedang memberikan ceramahnya ( beliau dari Jabatan pentadbiran dan Sumber Manusia )

Memeriahkan lagi pada sessi petang ..acara lakonan sepintas lalu diadakan berkisar tentang kerja yang dilalui pada setiap hari.. ( Kelihatan encik Yahya Zakaria dan encik Suhaizu Jenglot sedang beraksi )..

Semua telah selesai dan para peserta menyusun kerusi untuk disimpan..dan dalam hati akan berharap agar minggu depan tiada lagi kursus seperti ini..
.
*** Ahad depan kawan ada dating..jika ada lagi kursus ini tentu awek kawan akan lari..he he he!

13 Merujuk kepada perkara diatas :

akuanakpahang 22 Mac 2010 9:04 PG  

Molek ada kije ada training2 gitu menambah pengetahuan dan menletak minat berkeje itu sendiri ditahap yang sebenar..sesekali mendegor taklimat, berlakon dan mengetea tu best juga sambil kena karipap sebiji dua hehehe...

♠ayuzdeathwish♠ 22 Mac 2010 9:05 PG  

mesti ade bab makan free kan?

law ade aku pun sukarela nak join~
wakakaka~

pakcik kordi 22 Mac 2010 10:37 PG  

abg tk belakon>?kome nk tgk nie!hehe...

Miecyber @ Sudu 22 Mac 2010 10:38 PG  

Koi pernoh jumpa En Azmi Muda di Temerloh ariter...

endiem 22 Mac 2010 10:52 PG  

Bilang minggu aok kursus yek.. tak lama lagi naik pangkatlah..

Finaz 22 Mac 2010 10:56 PG  

mana gmbr aok? takde pun..
Oh! apa yg aok nak risau kalo awek aok lari..carik jelah yg lain.. hehehe..

piewahid 22 Mac 2010 11:17 PG  

btul en relevan, kala dh ada dating, nk kursus pun xde mood yak..
gi pakai baju petok2 hitam putih lagi ke? he3

deus X machina 22 Mac 2010 11:20 PG  

Siap angkat sumpah bagai
minggu depan koi agak mesti ada lagi ni
keh keh keh

Mazru Majid 22 Mac 2010 12:35 PTG  

salam weh..


tak kelihatan pulok aok dlm gambo2 ni yak..huhu

Che' Pit 22 Mac 2010 1:16 PTG  

ala kalau lari awek tu,tak jauh pun.. penat nak berlari nak2 tgh panas..

zulkbo 22 Mac 2010 1:19 PTG  

salam weh..
goner byk amat kursus..seminar aok nie..he he..molek gak senang naik pangkat weh..bab girlfrend tu aok bawok sekali jer lain kali kalau dia tak caya ke aok..he he

maiyah 22 Mac 2010 6:01 PTG  

kalo ada mkn lagik best le.. x nmpak pun.. mesti karat dok kat situ muahaha

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP