GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Khamis, 25 Mac 2010

Mari kita memadamkan lampu


Mari kita memadamkan lampu pada 27 March 2010 bermula 8.30 malam (waktu tempatan) selama satu jam..Sebagai tanda sokongan kepada bumi kita yang satu ini...
.
..dan kawan ada trivia ni untuk dijawab oleh rodong semua..oleh kerana kawan tidak mendapat sponsor maka tiada hadiah kepada pemenang..
.
Soalannya : - Apakah perbezaan antara lampu Stadium dan lampu bilik...?
.
*** Sila jawab dengan hati yang ikhlas..

25 Merujuk kepada perkara diatas :

Mr PenyuBiru 25 Mac 2010 4:15 PTG  

haha.. segan saya nak menjawabnya. biarlah si Finaz Lentik yg menjawabnyer saje sebab dia mmg suka soklan² yg berbau 18SG. hehe

relevan 25 Mac 2010 4:30 PTG  

* Ha ha Maiyah..

* Erk? hehehe en Penyu..

fikaryna 25 Mac 2010 4:43 PTG  

lampu rumah saya tau suisnya..lampu stadium suis x tau..ok ker jawapan? huhu..

pB 25 Mac 2010 4:59 PTG  

SALAM


boleh emailkan email add demo ke email pB

aidarahm@tm.com.my


buat masa ni kawe privatekan blog kawe ...
tu hok nok invite tu

relevan 25 Mac 2010 5:08 PTG  

* Heheh ryna..hampir dah jawapan tu..

* Orait saja pB..nanti kawan email..

piewahid 25 Mac 2010 5:19 PTG  

dh org malu ngat nak mjwbnyer, meh koi jwbkan:

lampu stadium kala nok main kena buka lampu, bior terang2.
lampu bilik kala nok main (apa2 yg patut) kena tutup lampu.

keknyer koi kala dan koi nok, terang ke, gelap ke, koi main je...

bola koi, ikut suka koi la nak main goner2 pun...

INTAN RH 25 Mac 2010 5:34 PTG  

haha..koi sama la dgn jwpn bro pie..

:P

Redz da Tsar 25 Mac 2010 7:06 PTG  

kalau letak lambu bilik dalam stadium, nescaya gelaplah stadium itu...

Dan jikalau letak lampu stadium dalam bilik, maka komfemlah panas bilik itu di samping bilelektrik melonjak...

Haha

sI tEDI 25 Mac 2010 7:14 PTG  

lampu stadium x leh tutup, lampu bilik leh tutup bila2 masa sj

Che' Pit 25 Mac 2010 7:24 PTG  

ngeh ngeh ngeh.. cayalah che piewahid..

phewwiiitt hahaha...

Wan Perlis 25 Mac 2010 7:44 PTG  

hehe kami tak suka earth hour

lampu stadium ada game on
lampu bilik ada game off

sekian

Anak Ulu Cheka 25 Mac 2010 8:00 PTG  

jawapan nye ialah...perbezaan yekk...hmmmm gini lampu stadium tak kat bilik dan lampu bilik tak de kat stadium..tak gitu heheheheh

.:senyummmm:. 25 Mac 2010 8:16 PTG  

Lampu stadium kalau ada 'game' dia pasang, tapi kalau lampu bilik ada 'game' dia padam..ngeh3x

kelompen 25 Mac 2010 10:03 PTG  

relevan
jawap pulok soklan koi
pe beza nyamuk dan burung kepada sarang lelaba?..(LABAH LABAH)

endiem 25 Mac 2010 10:31 PTG  

ramai dah betul jawab kot.

Finaz 25 Mac 2010 10:42 PTG  

Jahatnya awak nih En Penyu.. saya dah faham tau maksud lentik tuh apa... u both very rude!

zulkbo 25 Mac 2010 11:23 PTG  

salam relevan..
jawapan koi lampu stadium bil maheilah cukup bulan..lampu rumah berapa duit jer..he he

Mazru Majid 26 Mac 2010 3:55 PG  

jawapan koi sama dgn pie wahid...hehehe ciplak...

relevan 26 Mac 2010 7:16 PG  

* Heh heh! Untuk Pie Wahid..kome kena belanja aok mgetea..

Dan rodong yang lain lain juge cari kome kat Temerloh Pahang..boleh juga numpang ngetea..Nak tau dimana kena tanya Mazru..

Erk Finaz?..aok dah tau makna lentik?..nanti tentu ada bloggers yang akan buat entri tentang lentik ni..

:)

akuanakpahang 26 Mac 2010 8:39 PG  

Moh laa kita pakat menutup api....sebagai tanda sokongan keknya kawan mudoh lemas kalau gelap2 gitu heheheh....tutup kejap tu biase ...

Soklan aok tu kawan nok jawab keknya Piewahid dah jawab.

Miecyber @ Sudu 26 Mac 2010 8:49 PG  

Tak sempat nak jawob doh...

hai 26 Mac 2010 10:28 PG  

ishk..iskh..cam xde soklan lain!!

al-lavendari 26 Mac 2010 11:31 PG  

lampu bilik rumah saya, saya yang bayar bilnya, manakala lampu stadium, saya tak tahu siapa yang bayar .. itu adalah jawapan untuk orang awam.

deus X machina 26 Mac 2010 12:57 PTG  

koi tak layan earth hour ni

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP