GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Rabu, 24 Mac 2010

Menjawab tag adik '' Slap me plz ''

Ini award dari adik '' Slap me Plz "..dah dibaginya kawan award ..ditag nya pula..jadi kawan pun menunjukan kerjasama kawan dengan rasa tanpa gundah gulana kawan menjawab tag dari adik ''Slap me Plz '' ini..


-siapakah diri anda di rumah?-
Seorang bapa kepada 3 orang anak dan seorang suami kepada seorang isteri..

-siapakah diri anda di samping rakan?-
Seorang yang mudah terangsang dengan rakan rakan jika mereka becerita yang bukan bukan..

-5 benda yg anda idamkan tp masih belum tercapai-
1) Naik air ballon

2) Menembak guna pump gun

3) Minum Cendol bersama Finaz diseksyen 17

4) Punya setesen bas sendiri

5) Ke rumah PakCik Kordi yang baru

-siapakah nama pasangan anda?-
Akak Rodziah ( kelopak_ungu )

-ceritakan 5 perkara yg paling anda suka tentang pasangan anda-
1) Beliau suka guna lesung batu bila tumbuk sambal ( guna blender tak terasa orinya )..

2) Pandai masak ikan belida stim..

3) Suka tengok bila tidor akak berdengkur..

4) Tempat mengadu dikala sesak..

5) Bila time raya akak suka balik kerumah mak Mertua beliau..

-bila tarikh anda couple-
Lupa.. ( siap lah ni kang ) ...


-apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda-
Jatuh basikal ketika berdating..akak duduk atas balak basikal..kain beliau koyak tang paha..

-lagu tema cinta anda-
Harvester of Sorrow ? ( Metalica )

-apa perubahan yg ingin anda lihat dari pasangan anda-
Membawa perut sembilan bulan lagi..

-tag 10 rakan yg lain- ( Siap )
1) Encik Kelompen









.
*** Nama yang tersenarai diatas.. silalah menjawab tag ini dengan senang hati ..jangan lah menganggap tag ini sebagai satu bebanan yang perlu dijawab sebab adakala kita kesuntukan masa serta tenaga..segala kesukaran serta ketidak seimbangan emosi sewaktu menjawab tag ini tiada lah pemberi tag bertanggungjawab.. heh! heh!..

22 Merujuk kepada perkara diatas :

::FAIZ FARISH:: 23 Mac 2010 4:48 PTG  

Kalau Mod aku datang, aku buatla k Releven. Ngah serabot lg ni... sory

relevan 23 Mac 2010 4:51 PTG  

* Yer Maiyah air belon..belon orang Sarawak cakap ''Kapalterbang ''..

* Ha Hans..

relevan 23 Mac 2010 4:52 PTG  

* Okes! Faiz...no hal punya lah..

Mimie.Candy Cane 23 Mac 2010 4:52 PTG  

ssooooooo sweeeet la...sy pulak tersenyum kambenk bace entry ni..hehehe

fikaryna 23 Mac 2010 5:10 PTG  

nak stesen bas nak wat per..nak taja rombongan eh..hik2.

piewahid 23 Mac 2010 5:17 PTG  

perghh... koi baru je kena tag!!
aok mmg jahat!

Harvester of Sorrow ? ( Metalica )
wuih, dhsyat aok... slh 1 lagu kegemaran koi mse muda2 tu!

zulkbo 23 Mac 2010 5:19 PTG  

salam Releven..
kena dah koi..popaleh aok..
he he..aok punya pasei bagi koi 2 hari weh nak prepared tag aok tu yek??

relevan 23 Mac 2010 5:29 PTG  

* Tq mimie..

* A'ah Ryna ..Setesen bas milik sendiri susah mau cari..

* Ha ha en Pie..kita dilahirkan sezaman dak..tentu kenal Jon Newsteed..Lars Ulrich..hehe risau budak2 rocks nanti ni..

* Wslm Zul..jangan tunggu lama lama tau..

relevan 23 Mac 2010 5:57 PTG  

* Ada ketika berasa rajin Tedi..selalunye lemas dalam kemalasan..

Yunus Badawi 23 Mac 2010 8:32 PTG  

Saya syak awak saja2 menjatuhkan basikal masa dating tu ngeh3x

psst - nasib tak kena tag ni ....

Cikgu Jang .. 23 Mac 2010 8:35 PTG  

syukrannn......sebab koi tak kene benda membosankan gitu.....

Finaz 23 Mac 2010 10:19 PTG  

adoiiii kena tagged lah pulakkk..

cancellah makan cendol (hahaha!)

Timakasih Lancelott, kurang2 ada gak modal wat next n3..

Nerzhul 24 Mac 2010 8:17 PG  

becinta layan harvester of sorrow,
memang metal habish..hehe

al-lavendari 24 Mac 2010 8:38 PG  

sebenarnya saya belum penah menjawab tag lagi. dulu ada finaz tag, tapi banyak sangat soalannya saya tak dapat jawab, jadi saya tak jawab tag nya. takkan nak biarkan sana kosong, sini kosong kan !

tapi tag awak ni menarik .. insyaallah saya akan jawab bila ada kesempantan nanti.

terima kasih kerana memasukkan saya dalam senarai rakan awak.

relevan 24 Mac 2010 8:40 PG  

* Salam Yb..dating tahun 70an tu..

* Nanti akan terkena juga cikgu Hj..

* Sama sama Finaz..sapa nak bayar Cendol tu nanti ar..

* Wslm Mazru..hehehe!

* ye Nerzhul..nanti tolong bagitau Pak Cik Kordi bahawa beliau telah ditag oleh bro.. pernah dulu bro jumpa Ronnie James Dio datang kat Paya Pulai..

Alimaz-Kembara Terasing 24 Mac 2010 9:31 PG  

Membawa perut sembilan bulan lagi.. huhuhuhuh semoga berjaya...

pakcik kordi 24 Mac 2010 5:11 PTG  

kah kah kahh!ok bang!komen jwb!cbuk je nerzhul!kakakahH!!!

relevan 25 Mac 2010 7:23 PG  

* Hehe Alimaz..tq

* Nerzhul tu kroni bewak komodo ya..Pak Cik!

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP