GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Isnin, 19 April 2010

Tak semena dipagi hari ini

( Setiausaha Majlis Daerah Jerantut )

Sebagai mewakili In charge kawan yang kena ke Temerloh ( hq ) untuk taklimat audit pada esok hari ..kawan terus dipanggil untuk mengantikan tempat beliau membuat rondaan kawasan bersama Puan Setiausaha Majlis Daerah yang baru bertukar dari Majlis Daerah Kuala Lipis..

Kawan berasa begitu teruja bila kerana Setiausaha Majlis kali ini adalah seorang wanita.. dalam hati kawan berkata.. mesti orang perempuan ini cerewet dan banyak songel..tapi itu meleset sama sekali..

Terus disambut dengan senyuman setelah memperkenal kan diri..beliau yang datang dengan pemandu dan juga bersama Inspektor Kesihatan ( Tuan Haji Tajuddin )..

3 tempat strategik diberi tumpuan untuk dinaik taraf dan banyak lagi yang bakal menyusul bagi kebersihan dan keceriaan serta landskap untuk Bandar Jerantut..

*** Selamat bertugas Puan..terima kasih untuk nasi dagang dan tea tarik pagi ini :)

16 Merujuk kepada perkara diatas :

endiem 19 April 2010 11:21 PG  

selamat bertugas kpd su MDJ yg baru.

Cikgu Jang .. 19 April 2010 11:25 PG  

dasyat ye rombakan kat pejabat tanah dan daerah yg berlaku kat pahang nih yak?....awok takmboh gomoknye ditukarkan atau mintak tukar ke tempat lain , rodong!!!...

zulkbo 19 April 2010 11:31 PG  

salam Syed..
wah lady boss erkk?
ok lah tu..koi lagi suka pompuan..

a kl citizen 19 April 2010 11:46 PG  

pagi2 dapat makan free.. best tu.
murah rezeki nampaknya

akuanakpahang 19 April 2010 11:56 PG  

Selamat dtg juga kawan ucapakan pada beliau. Semoga ceria sokmo duduk di Bandor Ikan kelah ini.

Finaz 19 April 2010 12:19 PTG  

abislah aokkk! (hehehe..saje jer takutkan)

hans 19 April 2010 1:02 PTG  

lama xmakan nasi dagang

piewahid 19 April 2010 1:22 PTG  

iskh... xaci betui!
dh kenyang, aok buat n3. koi tengok lapo...

Anuar Abdul Aziz 19 April 2010 1:45 PTG  

member kwan setiausaha majlis raub kena tukar ke cameron...sejuk skit

Frodo Baggins 19 April 2010 3:34 PTG  

jaga arrr pokcik!
abis arrrr


>>____<<

relevan 19 April 2010 3:39 PTG  

* Pok cik tak bley abis punya.. heh heh! Pok cik suka jerrr..

sI tEDI 19 April 2010 4:15 PTG  

ya! selamat bertugas puan!

bzo7116 19 April 2010 5:34 PTG  

bd.. berikan komitment yang baik.. jagn ko karai kan dia udah ler.. he3..

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP