GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Isnin, 15 November 2010

Apa punya mesej

Semalam petang dapat 1 mesej berbunyi begini..

'' I love u ! ..Hari ini hari i love u sedunia..! Foward mesej ini kat 10 orang kawan yang awak sayang ( termasuk saya jika awak sayang saya ) ..Jika awak mendapat 5 i love u awak seorang yang PENYAYANG ..

*** Ada ka..?

7 Merujuk kepada perkara diatas :

Ieda Al-Habsyi 15 November 2010 3:37 PTG  

dah lame tak dpt msg, huhuhu! :) henpon masih bisu

akuanakpahang (AAP) 15 November 2010 3:41 PTG  

Payah juga nok caya nei hehehe... kadang kawan x brapa caya juge :)

ikan emas 15 November 2010 4:07 PTG  

yg syg tentu la sykt yg dapat duit tuuu

fikaryna 15 November 2010 4:37 PTG  

mesej tipu..kalau x buat pun..en.relevan ttp penyayang kan..huhu..

eelobor 15 November 2010 5:50 PTG  

biasanya bila dapat msg suruh forward2 camnie, saya terus delete jer

jinkamen 15 November 2010 9:14 PTG  

kaya celcom/maxis/digi kalau aok balas

rossoneri 15 November 2010 10:47 PTG  

hahaha banyak msg macam nih.. 'today is friend's day,forward this msg, if u got more 10 msg, it means ppl love u n blablablab'

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP