GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Ahad, 14 November 2010

Komputer Apple-1 yang dijual Steve Jobs dilelong


* Rujuk kosmo untuk berita ini sila ketik ( siNi )


*** Ini rupanya Komputer Apple yang mula mula yer..ingat kalau waktu ni sudah ada Facebook..mau cepatnya roboh papan kekunci komputer ni..

11 Merujuk kepada perkara diatas :

Sharinginfoz 14 November 2010 10:08 PG  

memang beza betul yang dulu ngan sekarang kan

akuanakpahang 14 November 2010 11:13 PG  

Apapun yang dahulu kuliti amat baik berbanding apa yang ada pada hari ini. Hari ini canggih keknya cepat ngat jahanam :)

zulkbo 14 November 2010 1:35 PTG  

salam..
seropa mesin kira
duit je ..he he

eelobor 14 November 2010 1:50 PTG  

hehehe, setakat 300-400 boleh beli buat kenangan. nie sampai ratus2 riban, heheheh. mana den ado duit

maiyah 14 November 2010 6:24 PTG  

mmg byk beza skrg dan dlu.. ingt henpon dlu yg besar :D

Cikgu Jang .. 14 November 2010 8:13 PTG  

apple......guna operasi sistemnye guna ( os) machintos. kalo tak biase...tak reti guna. sebab dah terbiasa guna windows..

a.z.r.i.n.a.03.07 14 November 2010 10:29 PTG  

kalau sekaranglah, takde yg nak beli tu..

abu muaz 15 November 2010 5:27 PG  

bunyinya bila diketuk menyeronokkan.

sahromnasrudin 15 November 2010 11:34 PG  

huhuh..memang muzium penuh kalau buat pameran utk nie hehehehe

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP