GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Sabtu, 27 November 2010

Malam minggu yang meSra ( Moonraker 1985 )


Midnite malam minggu itu sebuah filem James Bond lakonan Roger Moore bertajuk Moonraker ..

Sudah pasti penuh dengan aksi dan juga pelakon wanita yang seksi meksi..ini yang membuat 5 rodong begitu teruja untuk menonton tayangan perdana larut malam..di pawagam Rex Mentakab ketika itu..

'' Huh.ni mesti besh!..tentu ada buka buka punya ''..kata Aduk..

'' Otak aok kuning..tak ada pikir benda lain..cerita Jemes Bond memang macam gitu..nak nengok nengok lah jangan bising bising ''..kata Kapak..

'' Ha..adegan yang paling besh..bila akhir..Jemes Bond romen atas kapal angkasa..siap terapung apung lagi ''..kata Niker..

'' Cis! Niker..aok tau mana..sedangkan kita belum nengok lagi ceritanya ''..kata Bok..

'' Koi ..pergi Kuala Lumpur minggu dulu..nengok midnite kat Odeon sama abang ipor koi ''..kata Niker ..

'' Ni yang jadi tak sedap..nanti dalam panggung ada lah yang jadi tukang cerita dulu..aok dah nengok cerita ni ye Niker,dalam panggung nanti..jangan bising bising ''..kata Aduk..

'' Tak..koi tidor je..nanti adegan akhir te baru koi bangun..aok me gerak lah yer ''..kata Niker..

*** Gitu gamoknya..!

Selanjut tentang Moonraker di ( siNi )

12 Merujuk kepada perkara diatas :

Cik SHiNJU 27 November 2010 9:16 PTG  

Bila la filem James Bond tunjuk heronye pulok seksi..asik2 heroin..lama2 nt owg ppuan x mboh dah nengok James Bond..lalala :S

akuanakpahang (AAP) 27 November 2010 9:51 PTG  

Dulu2 kawan pantang ada citer James Bond mesti tidak ketinggalan nengoknya.
New Entry "Kenapa orang dulu-dulu hebat bercinta?"

eelobor 27 November 2010 9:54 PTG  

hehehehe, minat gak ngn citer nie. semua hero2 james bond sya minat kecuali yang berlakon dalam satu filem jer iaitu License to kill pada tahun 1990 kalu tak silap

jinkamen 27 November 2010 10:33 PTG  

hahaha..
niker tu tido saje kejenye

LiNda 27 November 2010 11:34 PTG  

hahaha

abih tuh?
ada sesiapa kejut ?

cemomoi 27 November 2010 11:34 PTG  

ni bukan crita hok pecoh panggung rm40 juta tu ke?

Nerzhul 29 November 2010 11:15 PG  

memang cemuih amat kalo tengok tengok cerita pastu ada sorang lagi tukang cerita!!!

Tanpa Nama ,  11 Disember 2010 2:45 PTG  

Thanks for an idea, you sparked at thought from a angle I hadn’t given thoguht to yet. Now lets see if I can do something with it.

Tanpa Nama ,  22 Disember 2010 8:46 PG  

What a great resource!

Tanpa Nama ,  23 Disember 2010 9:59 PG  

Thank you, I have recently been searching for information about this topic for ages and yours is the best I have discovered so far.

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP