GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Isnin, 22 November 2010

Polis tangkap suspek berkepala unik


* GAMBAR menunjukkan lelaki yang dikenali sebagai Carlos Rodriguez memiliki bentuk kepala yang ganjil.


MIAMI, Florida - Polis menangkap seorang lelaki yang didakwa melanggan pelacur di sini pada awal bulan ini yang mempunyai bentuk kepala yang ganjil, lapor sebuah akhbar semalam.

Lelaki itu yang dikenali sebagai Carlos Rodriguez berusia 25 tahun kemudiannya dibebaskan oleh polis selepas disoal siasat.

Menurut laporan polis, seperti disiarkan dalam laman Miami New Times, polis mengklasifikasikan dia mempunyai separuh kepala dalam ruangan ciri-ciri fizikal suspek yang unik.

Seorang kakitangan wanita di Pusat Pratahanan Daerah Miami-Dade mengesahkan bentuk kepala lelaki itu dengan menyatakan dia melihat suspek tersebut kira-kira seminggu lalu. - Agensi..

*** Mesti senang nak cari suspek ini..

12 Merujuk kepada perkara diatas :

abu muaz 22 November 2010 1:42 PTG  

kalau suspek kes bunuh sosilawati macam ni kan senang.

ahsfantasy24 22 November 2010 1:58 PTG  

huhhu..
mmg xsusa nk cari tu,
kne lak pnjenayah.. ^^,

ozzy 22 November 2010 2:08 PTG  

polis lepas sbb lain kali sng nak cari hehe..

Nancy Poh 22 November 2010 2:10 PTG  

huh..kepala dia ni memang semulajadi mcm ni ke??

Cik SHiNJU 22 November 2010 2:44 PTG  

Mcm2 kejadian Tuhan yek..
org gini toksoh buat jahat patotnye..
mudoh polis nak cari..

akuanakpahang (AAP) 22 November 2010 2:56 PTG  

Goner kepala boleh jadi kemek gitu? :)

Jom Singgah ke akuanakpahang "Segalanya disini suka duka sebuah kehidupan."

eelobor 22 November 2010 3:14 PTG  

kenapa kepala dia "kepek" ek?

eiela 22 November 2010 3:34 PTG  

unik kepala dia, sekali tengok rasa takut plak kepala dia camtu.

Latest Entri :
Punca Kanser Payudara Lelaki dan Perempuan

cemomoi 22 November 2010 4:20 PTG  

kalu lumba lari bawak bola mesti tak jatuh ni

zulkbo 22 November 2010 4:40 PTG  

salam..
bukan ganjil dah ni
pelikkk pun ande..

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP