GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Rabu, 30 Mac 2011

Jackie Chan masih hidup


* Jackie Chan


LOS ANGELES 30 Mac - Laporan yang menyatakan pelakon terkenal, Jackie Chan telah meninggal dunia adalah tidak benar dan beliau masih hidup dan sihat ketika ini, bertentangan dengan khabar angin yang tersebar di Internet semalam.

Laporan yang menyatakan pelakon seni bela diri terkenal melalui filem “Police Story” itu meninggal dunia akibat serangan jantung menyebabkan ramai peminat setianya terkejut.

Laporan daripada laman web Yahoo!7news dan berita Australia sebelum ini menyatakan pelakon itu meninggal dunia akibat serangan jantung di hospital Los Angeles. - Agensi

*** Lor heh! kecoh semalam..


8 Merujuk kepada perkara diatas :

eelobor 30 Mac 2011 8:56 PG  

boleh tunggu filem terbaru hero nie la pulak.

akuanakpahang 30 Mac 2011 9:19 PG  

Kaco juga boleh main2 dgn mati nie :(

::FAIZ FARISH:: 30 Mac 2011 9:33 PG  

Ni Org yg buat Crita ni, memang Dengki la ni kat JC

- GC - 30 Mac 2011 9:43 PG  

sapa lah yang rajin dok buat cerita camni

Nancy Poh 30 Mac 2011 10:24 PG  

ooo..memang pandai org buat-buat cerita ni..saja nak kasi suspen konon..huhu

zulkbo 30 Mac 2011 10:54 PG  

salam..
hero selalunya
susah mati..kalau
mati pun kadang
hidup balik..
he he

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP