GILA GAJET II


Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Isnin, 29 Julai 2013

Model botak Renee Alway mahu bina hidup baharu

WANITA itu mencukur rambutnya ketika hadir di sebuah mahkamah California untuk sebutan kes pecah rumah dan memiliki dadah pada Khamis lalu.


CALIFORNIA - Bekas finalis program realiti televisyen America's Next Top Model 2007, Renee Alway membotakkan kepala sebagai tanda dia ingin memulakan hidup baharu.
Alway, 27, berbuat demikian selepas dia ditahan pada 28 Jun lalu bagi membantu siasatan polis dalam kes pecah rumah dan pemilikan dadah.
Saluran berita Amerika Syarikat, KESQ menyiarkan rakaman menunjukkan Almy hadir di sebuah mahkamah di Palm Spring di sini pada Khamis lalu dengan berkepala botak.
Kakak selebriti itu memberitahu portal hiburan TMZ.com bahawa adiknya ingin memulakan kehidupan baharu dengan perubahan drastik itu menjadi langkah pertama proses tersebut.
Menurut akhbar Daily Mail, perbicaraan lanjut kes tersebut dijadualkan pada Ogos depan.
Sementara itu, Alway ditahan di pusat tahanan Larry D. Smith dekat sini dengan ikat jamin ditetapkan sebanyak AS$150,000 (RM481, 200)
.- AGENSI (kosmo!)


0 Merujuk kepada perkara diatas :

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP