GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Sabtu, 25 Oktober 2014

Lelaki potong kemaluan selepas dihina

OLIVER ILIC mengalami pendarahan serius selepas dia bertindak memotong kemaluannya sendiri dan membuangnya ke dalam tong sampah. - AgensiSeorang lelaki yang kecewa selepas cintanya ditolak oleh teman wanitanya bertindak memotong zakarnya sehingga putus, lapor Metro Online kelmarin.
Lelaki itu, Oliver Ilic, 22, didakwa telah dihina oleh teman wanitanya dengan mengatakan bahawa dia tidak begitu hebat ketika mengadakan hubungan seks.
“Saya telah dihina oleh teman wanita saya,” katanya kepada doktor.
Selepas memotong zakarnya, Ilic telah menghubungi pasukan kecemasan apabila dia gagal menghentikan pendarahan yang berlaku sebelum dikejarkan ke Hospital Kocani di timur Macedonia.
Anggota polis yang tiba di rumahnya kemudian telah menemui zakar yang telah dipotong itu di dalam tong sampah bersama sebilah pisau cukur yang digunakan untuk memotong alat sulitnya.
Doktor di hospital Kocani memberitahu, mereka tidak dapat menyambung semula zakar itu menyebabkan dia dipindahkan ke sebuah hospital lain di ibu kota Skopje dan akhirnya usaha menyambung semula zakar tersebut berjaya selepas satu operasi pembedahan selama lima jam.
Baru-baru ini, seorang lelaki berusia 40 tahun juga dari Macedonia telah memotong zakarnya sehingga putus sebelum membuangnya ke dalam mangkuk tandas. 
– Agensi(KOSMO!)

0 Merujuk kepada perkara diatas :

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP