GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Isnin, 22 Jun 2009

Aku main Futsal

21hb June 2009 telah berlaku satu peristiwa diluar jangkaan..kwn telah bermain FutSal..Posisi kwn sebagai goal keeper..Meski pun pasukan kwn telah kalah cuma mendapat 2 mata sahaja..namun kwn berpuas hati ngat..sebab dah 20 tahun kwn tak bermain bola..hanya bola lisut sahaja yang kerap kwn main..disiar kan juga diantara aksi aksi sepanjang kejohanan FutSal tertutup AFSB daerah Jerantut 2009..
Boss kawan en Azmi sedang memberi ucapan bersama en Ezam dan en Shaari..
Pemain pemain sedang tekun mendengar ucapan boss kawan
Perasmian dan Sepak mula boss kawan dengan en saidon sebagai goal keeper.. bola melepasi
gawang..

Sedang beraksi perlawanan antara pasukan en Hamdan dan en Azrul

Mangsa kecederaan semasa perlawanan
Rupa nya boss kawan yang cedera..siapa pula yang pangkoh dia?..nanti kawan siasat..ishk..

Urus setia rehat jer..Pn Rodziah dan anak nya..

Majlis dimeriahkan lagi oleh pasangan Pengantin Baru..en Halimi dan en Suhaizu ( Jenglot ) bersama isteri masing masing..

Antara keluarga yang hadir ..di mulakan dengan keluarga en Yahya..

Keluarga en Rozali..

Keluarga en Rosli..siap bawak buai lagi..dan banyak lagi gambar keluarga keluarga yang tak dan kawan nak rakam..oleh kerana kawan sibuk bermain..

Antara pemain pemain yang menjual koyok sewaktu rehat perlawanan

Pasukan yang perasan ingat dia lah Juara

Ada pula cabutan bertuah..en Nadarajan dan anak nya menerima hadiah bertuah disampaikan oleh en Azwan... SATU MALAYSIA

Penyampaian hadiah kepada pemenang..

En.Rafizi sedang menyampaikan Cenderahati kepada en Azmi

Juara futsal tertutup AFSB Jerantut 2009..Kumpulan en Azrul.. ( Blackburn Rovers )

En Azrul pemain terbaik kejohanan bersama Trofi nya

Sekarang kawan merengsa sakit lutut dan kaki..cemas cemas lagi dah tak amik MC..

8 Merujuk kepada perkara diatas :

Webmaster 22 Jun 2009 4:54 PTG  

Terer aok main bolo yek.. Sbb dah tak fit lah jadi goal keeper tu... hehhehe

relevan 22 Jun 2009 4:58 PTG  

Wakakaka..aok tau yak..hehe..nyandar kwn wehh..

Koi (9M2mzr)..a.k.a Mazru 23 Jun 2009 3:40 PG  

kaloh menang adat perlawanan weh...

baler dah 20 thun tak main bolo..patut la weh...hihiihh

relevan 23 Jun 2009 3:55 PTG  

Tu lah aok..kwn ni mase sekoloh dolu jer terer main bolo..bila dah remaja berubah haluan..main beliad pulok..pas tu snoker..last2 main jer lah bola lisut..lemohh ngat..

INTAN RH 25 Jun 2009 10:59 PG  

Salam ziaroh, ni game futsal org veteran ke? :)

relevan 25 Jun 2009 11:53 PG  

Tak eh...org dewasa ander..org tua juge ander..campor2..tp kebanyokannya adalah kaki bangku...kome jer yg reti main ..heh2

langkasuke 28 Jun 2009 7:36 PTG  

wah futsal, best gila.. dah lama tak main.. rindu plak nak main..

relevan 29 Jun 2009 10:49 PG  

Yep..langkasuke..apa kata kita cuba wat..tournement Futsal antara blogger..maka kan keluar lah muka2 hensem dan yang tak hensem..hehe

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP