GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Isnin, 29 Jun 2009

Bohong dihulu bohong juga dihilir

Takkala Si Buntat yang pintar tinggal keseorangan dirumah kerana ayah dan ibu nya pergi kemajlis kenduri kawin.. Si Buntat di datangi oleh seorang penjual kain yang memang terkenal dengan auta nya..Di tanya sama ada Si Buntat ingin membeli kain.. maka si Buntat menjawab kepada penjual kain tersebut..

'' Kain apa yang en jual ni ?''.. '' Macam macam jenis kain ada jawab si penjual kain ''.. Ada yang istimewa pasti adik akan membeli nya..kain nya memang besar sebesar antara bumi dan langit jika dihamparkan'' kata si penjual kain..

Maka dengan selamba Si Buntat menjawab.. ''Ingin juga saya membeli nya kain yang encik sebut kan tadi..boleh juga di buat penampal seluar saya yang koyak ini '' sambil Si Buntat menonggeng menunjukan seluar nya yang terkoyak dicelah kangkang..

Dan si penjual kain terus berlalu pergi..

Moral of da story : - Jika kita fikir kita dah terlalu bijak maka ada lagi yang bijak daripada kita..

4 Merujuk kepada perkara diatas :

relevan 30 Jun 2009 9:34 PG  

Erm...citer ni aboh kwn yg bg..ada banyok lagi citer2 ngarut mcm ni kata nye..

kelambuharimau 3 Julai 2009 4:21 PTG  

usaha kena lebih untuk cari pendapatan yang lumayan bro

relevan 3 Julai 2009 5:05 PTG  

Yer betul..biar pun ngular janji dapek untung..?

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP