GILA GAJET II


Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Jumaat, 3 Julai 2009

Tali pinggang kawan putus

Entoh guane diam nya tiba tiba tali pinggang kawan putus..Kawan kena juga gunakan tali pinggang kawan yang telah terputus itu..sebab nya kala kawan tak pakai tali pinggang seluar yang kawan pakai akan terlondeh..

Sebagai alternatif kawan suruh anok kawan en Amirul modifaid tali pinggang kawan yang telah putus..Dia bijak dengan kerja kerja membaiki ni..bahan bahan yang diperlukan adalah paku dan skrew serta nat..Usaha nak mencari ganti tali pinggang baru untuk kawan bukan nya senang..Jadi untuk sementara kawan gunakan juga tali pinggang hasil daripada baik pulih oleh anak kawan ni..

Memang bijok anak kawan ni..dia dapat menyambungkan semula tali pinggang kawan..dengan hanya mengunakan skrew dan nat..Dapat lah kawan gunakan lagi sehingga sekarang..

Paleh kawan ni yak..

5 Merujuk kepada perkara diatas :

langkasuke 4 Julai 2009 8:03 PG  

wah.. kempen kitar semula ni hehehe..

relevan 4 Julai 2009 10:32 PG  

A'ah...jimat cermat amalan mulia wehh..

hai 5 Julai 2009 9:31 PG  

Salam ziarah,
tu la kreativiti ala2 mc gyver...abahnya tak de bakat gayanya!hehehe...

Webmaster 5 Julai 2009 12:49 PTG  

Salam Rodong,
Nape sampai buleh putus tu. Aok boroi ngat ke wehhh... Ahh aok ni, nasib baek ader amirul kalo dak, pakai tali rapia ler aok...

relevan 5 Julai 2009 4:17 PTG  

Hehehe..nasib jumpa juge talipinggang saiz kwn ada jual dikedai..jd talipinggang yg en amirul modifaid tu kwn letak bawah katil jer..buat nyakat tikus...

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP