GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Rabu, 10 Jun 2009

Mah haru gini..


Baru baru ni ada sahabat lama kawan nama Ponstan send email gambar papan tanda kat kawan..sedar atau tidak ginilah gayanya..sakit nengoknya..

7 Merujuk kepada perkara diatas :

Koi (9M2mzr)..a.k.a Mazru a.k.a sepupu jon travolta 13 Jun 2009 2:33 PG  

betui ke ade jalan gitu kat kolompo? baler yakk..agok agok la nak wat nama jalan te..isi la nama jalan-jalan cari makan ke ok gek..

relevan 13 Jun 2009 10:23 PG  

Agok nye betoi lah..budak budak tenat agok nye yang buat kerja venderlism nih..kala dia juai sign bod aloi tu dpt juga hasil..

langkasuke 13 Jun 2009 11:54 PTG  

bahaye betul nama jalan tu.

Webmaster 14 Jun 2009 11:16 PTG  

Uishhh.. Kat menwehh jalan tu. Kat KL ke...

relevan 16 Jun 2009 11:07 PG  

Entoh lah..agok nye guana lah orang2 yang lalu kat kwsn tu yak?

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP