GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Ahad, 6 September 2009

3 panggilan pelik

Baru baru ni kawan dapat panggilan talipon yang pelik..

Panggilan 1 ( 03hb ogos 2009 )

'' Encik telah memenagi pakej percutian di resort kami... ( resort ternama di Kuantan Pahang )..Penginapan di sediakan untuk encik dan isteri selama 2 hari 2 malam..jika encik setuju sila hubungi kami semula.....''

Panggilan 2 ( 05hb ogos 2009 )

" Encik telah ditawarkan untuk menyertai kursus ternakan ikan keli..ramai yang jadi jutawan ikan keli sekarang ni encik..jika encik berminat boleh mendaftar terus dengan pihak kami..sila hubungi kami dengan nombor ini.....''

Panggilan 3 ( 01hb Sept 2009 )

'' Encik aaa..sikalang hali laya mau dekat oo..encik mau wang guna laya ka?..moley jumpa kami dalam kami punya syalikat..mau belapa 5k - 100k pun moley arr encik..hali laya mau manyak pakai wang aar encik...kontek syalikat kami aaar encik...moley aarr ...''

12 Merujuk kepada perkara diatas :

tangan hitam 6 September 2009 8:26 PTG  

aaa yg ke 3 sah dh along..hehe

Webmaster@Echam 6 September 2009 8:29 PTG  

yang no 1 & 2 kawan tak heran sgt. Tapi yang last sekali mmg kejung aok kalo ambik....

A C E 6 September 2009 9:24 PTG  

haha... ello cik .. awk memenangi hadiah makan malam secara percuma..
dri : rakan sekels anda
pernh dpt cmni?? heh,, ini romantik skit,,

maiyah 6 September 2009 9:34 PTG  

haiyaaa encik aaaa.. apa macam moleh pinjam luit aaa, wa manyak susah aaa :D

endiem 6 September 2009 11:32 PTG  

Saya bukan ahlong..Gua mahu tolong

langkasuke 7 September 2009 1:07 PG  

best gile. rezeki datang bergolek..

tu sbb banyak org melayu cepat tertipu..

ASE1 7 September 2009 5:42 PG  

hahaha ..
pernah terima panggilan dari celcom mengatakan no nset bertuah dan memenangi wang sebanyak RM 7 ribu . Yang kelakor nya , suara sipemangiil seperti mat indon !

wakparpu 7 September 2009 6:18 PG  

Panggilan 1: wak dah kena beberapa tahun lalu, di Kuantan la. Maka wak pun pergi la...satu hari suntuk diceramahnya. Rupanya jual pekej pelancongan yang x mampu dibeli oleh wak. lagi tak nak beli lagi dipujuk rayu...Malam baru habis...dpt la pekej tu 2 hari 3 malam, tapi x boleh guna hari cuti..wak pun koyak masuk tong sampah..
Memang indah khabar dari rupa. Tobat x nak tergoga oleh panggilan2 sesat spt itu!!!!!

Eyna's 7 September 2009 6:25 PG  

Kome pnah dpat call spt kes 1...dr Palace of Golden Horses...

Tau dah tak mungkin dia saje2 nak bg free...tapi kitorang saje g...saje nak tgk hotel yg lawo tu....tak masuk pun ahli yg dia tawarkan tu...

Memang btul, bila datang dengor je...dia memang bg penginapan free 2h/1m tapi bukan kat golden Horses tu tapi kat golf resort kat kajang... cuma yg tak syoknya... hanya hari bekerja...

Serupa tak yah bagi...sape nak duduk ari bekerja...tak dayekan ...amik cuti smata2 sbb nak dok kat resort depa tanpa sebarang tujuan lain....

hmmmmmmm....

eeeda 7 September 2009 7:50 PG  

Panggilan mcm nie den selalu dpt. Baru je depa ckp kami dari.....

Den bagi jawapan:
"sory saya tengah drive"
"sory saya tengah meeting"

sampai skrang den guna 2 ayat nie je...malas nak layan.. byk lg perkara lain nak layan....

Hairun Azmi 7 September 2009 2:41 PTG  

Hahahahahhaha kelakornyer...

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP