GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Sabtu, 12 September 2009

Anak Semantan

'' Kapok aok mana?..'' Kwn ander kat bandor ni '' Ok Kapok koi nok jumper aok ni ''..Okey aok tunggu kawan kat Arked Mara yak ''..

Gitulah petang semalam kawan jumpa rodong lama kawan..kawan ingat sapa lah..rupa rupanya Pyan Anak Semantan salah seorang penyanyi loghat daerah negeri Pahang..

Lagu top 'Mak Wea koi Nine'..Meling meling'..dan banyak lagi..Kawan ingat mender lah halnye..
Rupanya nak bagi kawan kad jemputan kawen..Kawen juge aok akhirnya Pyan..

Pyan Anak Semantan

Lagu raya daripada kumpulan Anak Semantan boleh didapati sekarang

Dekat Pyan nak balik dia hulur kawan 2 VCD Koleksi Anak Semantan..kawan pun apalagi tak nolak lah.. '' Aok dengor lagu koi dan geng koi ni Kapok..besh..''kata Pyan mengakhiri perbualan..
Kawan senyum sampai ketelinga..untung juga ada kawan Artis ni..dapat VCD promote ..free.. he he.. ( Kawan ngucapkan Semoga Pyan dan geng nya Anak semantan berjaya dalam memertabatkan koleksi lagu lagu loghat daerah negeri Pahang )

12 Merujuk kepada perkara diatas :

Webmaster@Echam 12 September 2009 6:26 PTG  

hohoho... koi suka lagu makwe koi Nine tu.... Dah ader ke?? Mane koi nok beli???

Webmaster@Echam 12 September 2009 6:27 PTG  

Perghhhh.. gambo kat profile tu macam kat dalam lori je... hahhahah

Saliza 12 September 2009 6:27 PTG  

Encik Relevan,
wah tak sangka, aok kenal dgn artis ye?

Apa-apa pun, lagu2 anak semantan tu best belaka..

Cikgu Jang .. 12 September 2009 8:19 PTG  

Koi nunggu je lagu2 loghat pahang ni kuar dalam radio era ke, hot fm ke atau ape2 jelah...ni kalau tok nak dengar lagu ni kena dengar radio pahang fm je....

ratu pink 12 September 2009 8:38 PTG  

26hb ni kn uncle si pyan tu kawen,jom g nk???hehehe..org xjmput pun...

Muhammad faiz mahayudin 12 September 2009 8:49 PTG  

anaok semantan nih tekdeh blog ke weh..

maiyah 13 September 2009 1:39 PG  

salam.. jarang dgr lagu camni kat radio

mazru(9m2mzr) 13 September 2009 4:56 PG  

huhu koi macam penoh je jumpe budok pyan ni kapokk

Jejaka Desa 13 September 2009 8:00 PG  

Boleh la koi beli nanti.

Anoksemantan.blogspot.com tu dia punye ke weh.

Teja 13 September 2009 10:08 PG  

Semoga taqwa mengakhiri Ramadhan ini dan kemantapan Iman mendahului Syawal yang bakal menjelang tidak lama lagi.

Maaf Zahir & Batin

relevan 13 September 2009 6:50 PTG  

* Weh Echam..aok nok beli boleh order dgn penyanyi nye tu..Bkn dlm lori lah Echam tp dlm Heli tu..coba aok tengok betul2..

* Salam cikgu Saliza..
Tu artis lelaki..artis wanita lg ramai kwn kenal..

* Betul tu cikgu kat redio phg jer ada main lagu ni..

* Yer Ratu..moh kite pergi nanti..

* Salam mohd faiz..nanti kwn tanya dia ader blog ke tak..

* Mayah buka redio RMPFM ada lah..

* He he mazru..kenal kapok?..

* Ntoh lah jejaka desa..agoknya blog dia dak?..

* Maaf zahir batin Teja..sama2 kita meraikan nya..

Tanpa Nama ,  24 Disember 2010 11:37 PG  

Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP