GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Khamis, 17 September 2009

Berkereta baru menjelang Raya

Sepuluh orang pekerja Syarikat tempat kawan bekerja ini telah menerima kereta 'push cart' atau pun troli bin yang baru bagi memudahkan kelancaran Operasi pembersihan disekitar bandar terutama menjelang musim perayaan ini..

Peningkatan sisa pepejal pasti akan meningkat bila berlaku ditiap tiap musim perayaan..Justeru itu pihak Syarikat telah mengambil langkan drastik untuk menukarkan 'push cart' yang lama kepada yang baru..begitu juga pekerja pekerja yang megunakan 'wheel barrow' bagi kerja kerja pembersihan ini yang sudah tidak dianggap relevan lagi dengan pengunaan nya terpaksa juga 'push cart' mengambil alih..


Mudah dibawa kemana mana ( tempat mengayut penyapu pun disediakan )

Seorang pekerja bergaya dengan 'push cart' baru nya..

Semoga dengan ada nya kenderaan baru ini akan menambahkan lagi kualiti kerja para pekerja Syarikat.. demi menjamin persekitaran alam yang bersih dan yang paling utama..orang orang awam juga memainkan peranan bersama demi kebersihan bandar kita..

19 Merujuk kepada perkara diatas :

Cikgu Jang .. 17 September 2009 5:05 PTG  

salam.....abg relevan....selamat raya kite...

berapa herga keta tu, koi berminat jugak lah nak beli, senang nak kutip buah relai nanti...

relevan 17 September 2009 5:20 PTG  

* Salam cikgu Hj Jang..

Muroh jer..nanti kwn check kat invois..nak kutip buah relai kene tukor tayornya dulu..nanti kene tang bukit tak lepas naik..

Slm raya juge..maaf lah kite yak..

jai@jezz 17 September 2009 5:35 PTG  

Selamat Hari Raya Aidilfitri.. (*.*)

al-mankaraqi 17 September 2009 5:40 PTG  

Cantik kereta baru bang.

Idea Cikgu Jang tu bestlar..

Selamat Hari Raya Maaf zahir batin

maiyah 17 September 2009 7:19 PTG  

salam.. selamat hari raya.. maaf kalo ada komen yg kasar.. :)

a kl citizen 17 September 2009 9:44 PTG  

assalammualaikum

selamat hari raya...

banyak betul samapah yang kita buang setiap hari ya

ZULKIFLI BIN MOHAMED 18 September 2009 1:26 PG  

Salam Relevan Sokmo,

"salam Syawal yang jernih".

wakparpu 18 September 2009 6:04 PG  

Boleh wat blk kampung ni...ikat kt blkng keta...isi kain baju...

relevan 18 September 2009 7:11 PG  

* Slmt hari raya juge utk jezZz..

* Salam al Manqaraqi..
Kereta yang tahan lasak tu..

Mokde 18 September 2009 7:31 PG  

versi yang dah tuko tayo nanti publish le kat sini,rasanya serbaguna bila mokde dah duduk kpg nanti
Selamat hari Raya Aidil Fitri
Maaf Zahir Dan Batin

relevan 18 September 2009 7:49 PG  

Salam Pyanhabib..ketara kesibukan lu dgn segala urusan..gua amat berbesar hati kerana lu singgah ke teratak gua ni..

Tiada apa yg gua nak ucapkan pada lu..melainkan Selamat hari Raya jua..gua raya sakan ini tahun meski pun gua berbaju Melayu yang empat tahun sudah..

zai 18 September 2009 9:26 PG  

Salam Relevan..

Slmt Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin klu ada tersilap kata..

endiem 18 September 2009 10:04 PG  

lawa lah kete tu.. Selamat Hari Raya.

relevan 18 September 2009 10:33 PG  

* Salam Maiyah..slm raya.. komen terkasar skit2 tidak mengapa :)

* Wslm a KL citizen..sampah 1 hari di sekitar Lembah Kelang jika tidak dikutip ada nye setinggi menara Petronas..

* Salam saudara Zul..Salam sejernih Syawal..harap2 semua loji air JBA dan SyabaS berfungsi dgn baik..

* Good idea WakParpu..moh balik kampong..

abu muaz 18 September 2009 10:45 PG  

Kereta tu sempatke daftar kat jpj...

Selamat hari raya......
Usah buang waktu mari menuju kerumah bonda segera.... sanak saudara ramai menunggu.

langkasuke 18 September 2009 3:16 PTG  

cisss.. tajuk dah gempak. sekali keta lain daa.

ape2 pun, selamat hari raya..

relevan 18 September 2009 3:38 PTG  

* Salam mok de..kome cuba try publish dlm entri terbaru alkisah push cart yg akn mengunakan sports rim tak lama lagi..

* Salam Zai..sama2 lah kite bermaafan..

* Kereta itu telah melalui ujian Puspakom lah en Abu Muaz..jom en Abu Muaz..kita lupakan patin tempoyak..kerana lemang dodol wajik dan ketupat menanti..

relevan 19 September 2009 2:59 PTG  

* Salam nasri..

Jgn bawa Lemang naik flight..nanti orang kata kau bawa bazooka..

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP