GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Rabu, 2 September 2009

Kisah dipertengahan Ramadan ( episod mesej meraban )

Petang tadi kawan terima SMS daripada seorang kawan kawan..kawan kawan kata mesej ni dia terima daripada kawan dia juga..kawan dia juga terima mesej ini pun daripada kawan kepada kawan dia..

Nampak gayanya SMS ini sangat meraban bunyi nya..ni petikan SMS yang kawan terima tu..macam pernah terima juga dari tahun sudah..

Seiring Salam seharum Ganja..
Kasih sebening Vodka..
Dengan hati seputih syabu..
Walaupun dosa ada sekecil extacy..
Selamat hari raya maaf zahir batin..

Sakit..

13 Merujuk kepada perkara diatas :

Webmaster@Echam 2 September 2009 10:49 PTG  

kah..kah..kah.. Sah sakit.....

Saliza 2 September 2009 11:04 PTG  

Ini bukan sakit sikit2 ni tapi dah tahap kritikal ni, bawa hospital immediate admit masuk wad..

maiyah 3 September 2009 1:12 PG  

pikiran nyer tahap cipan, dah takde kwn punyer kwn punyer kwn biar dok sorang n brtemankan Iman

Hashim Zabidi 3 September 2009 2:06 PG  

relevan,

macam surat berantai aje,

Antara ganja,vodka,syabu & estacy
candu saja yang belum
bermaaf maaf di pagi Idilfiti
zahir dan batin sama-sama maklum.

zai 3 September 2009 9:47 PG  

salam relevan..

rasa2nya camne nak balas ucapan dia tu...nak kena guna tongkat ali ngan kacip fatimah plak le kot

Cikgu Jang .. 3 September 2009 10:42 PG  

itu mesage dari malbat ( penagih) kpd malbat yg lain ....tengah kanyor agaknya semasa hantar masege tu....kah kah

semutapi 3 September 2009 10:47 PG  

hak hak hak...gua baru dapat msg tu lepas berbuka semalam...

pastu gua balas balik..

Seiring Salam seharum wangian petrol..
Dengan hati sejernih petrol..
Raya tahun ni pertol naik lagi..
Selamat hari raya maaf zahir batin..


:)

Fadh 3 September 2009 12:44 PTG  

nie merosakkan kesucian syawal namanya...patut kena lapah penciptanya...buat rendang raya!

izman 3 September 2009 12:57 PTG  

ish.3x......

harap orang asal kirim sms tu tak bermaksud promosi menda haram tu, kang bertalu2 dosa dapat.

abu muaz 3 September 2009 5:26 PTG  

sms yg telah dipengaruhi oleh pemikiran dan berotak lembu.

relevan 4 September 2009 5:50 PTG  

Terima kasih diatas makluman rodong rodong semua..utk Pak Hashim dan Semut api..Jawapan pantun yang amat bertepatan..

he he..en Abu Muaz..moh buat kebab otak lembu..

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP