GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Selasa, 29 September 2009

Mari berjogging

Tentu banyak rodong rodong yang bertambah tambah berat badan..mana tak nya..yang tak boleh kawal nafsu makan..pasti melantak ikut dan saja..perut jadi boyot sebab bermacam macam jenama air yang diminum..siap dengan air yang berais sekali..


Jadi untuk me`mantainkan kembali badan yang dulu solid molid `slim`..kena lah membuat senaman..senaman ringan ke berat ke..untuk membakar kembali lemak lemak yang dah mula membentuk..Sekarang ada bermacam macam cara untuk kita bersenam..ada yang mengunakan mesin dan ada yang masuk Gym..Kawan mengambil alternatif dengan berjogging..

Semalam kawan menghadiri satu rumah terbuka..ada se orang rodong kawan kata kawan dah kurus ( turun berat badan ).. aiyaa..

Apa lagi kawan senyum sampai tak nampak telinga..bila waktu pulang akak kata ' nengok aboh aok te perasan dah'..

Lepas te Akak masam mencuka sebab yang cakap kawan kurus tu adalah janda kematian suami beranak satu...ishkk..

19 Merujuk kepada perkara diatas :

langkasuke 29 September 2009 4:06 PTG  

ah sudah.. tu nak kire camne tu.. raya lg la nampaknye..

hehehe..

relevan 29 September 2009 4:08 PTG  

* Ishk nasri..silap2 kena berpuasa memanjang..wakakaka!

hani@debumelukut 29 September 2009 4:09 PTG  

hehehe..jeles tanda sayang tu..

kita pun nak start jogging gak ni.dulu dah jogging tapi yg tak tahan nyer, lepas jogging, singgah beli nasi kak wok..kalau sebungkus tu ok gak, ini dua bungkus..adui!

semutzapi 29 September 2009 5:17 PTG  

stok kuih raya byk lagi..takkan tak perabih? layan je la..

dah habis baru mula jog...

Hashim Zabidi 29 September 2009 6:01 PTG  

Isskh.. masih berdenting lagi tu. Tak berselera gamoknye...

tangan hitam 29 September 2009 8:46 PTG  

joging keliling rumah je ler..kalo terkehel sendi kaki tu buleh lg merangkak naik rumah

relevan 29 September 2009 9:02 PTG  

* Salam hani debu melukut..
Org prmpn bahaya jika jogging sorang2..tak kan lah kene bawa bekal nasik kak wok?..

* Salam semutzapi..
Layan tak terlayan dah..sebab dah tinggal balang..

* Salam Pak Hashim..
He he..perut dah bergoyang goyang ni..

hai 29 September 2009 9:40 PTG  

hehehe..patut la senyum sampai tok nampok telinga....silap2 kena sambung pose lagi la plak!!

anaklaut 29 September 2009 11:33 PTG  

salam..

dah balas dan singgah dah ni..

:)

Cikgu Jang .. 29 September 2009 11:33 PTG  

tahnioh sebab mantain badan tu....koi takmboh gemuk2, makan le banyok mana...tang tu jugakle...hehehe

al-mankaraqi 29 September 2009 11:59 PTG  

ah sudoh.....koi namboh sekilo....bawok menebas sesebulan taif lar lemok ter gamok koi

endiem 30 September 2009 8:42 PG  

kurus aok tu .. bukan berjogging.. tapi baru lepas bulan pose..

Asma 30 September 2009 10:23 PG  

Makanlah jangan tak makan, taim sihat ni, sok dah sakit, orang anto ango pun nampok macam biji goli...tapi joging tu pon janganlah lupa...

izman 30 September 2009 12:20 PTG  

doh kuruh tu baguhlah..

bab janda kematian laki tu kah tak tahan, bahaya tu.

relevan 30 September 2009 5:25 PTG  

* Salam mimie..
Tak aci kot..

* Salam Echam..
Baler aok..cemas akok katak kwn dgn sudip..

* Salam TH
Logik je..baik jogging keliling katil jer..

* Salam Hai..
Nampok aok te bergambor baru senyum sampai ketelinga juge..he he

* Salam anak Laut...
ok Roger..

* Salam cikgu Hj Jang..
Nanti aok nampok kwn jgn terkejut..

* Salam almanQaraki..
Yup..a aoh..betul kata aok..bawok nebas..

* Salam endiem..
Perut kwn ni yg kawan riso..

* Salam Asma..
Selagi sihat ..mkn lah..tp jgn lah mkn sebarangan..nanti aral..

* Salam Izman..
Janda anak satu.. :)tahan ke kena pelangkong?..

mulutbisu 1 Oktober 2009 2:28 PG  

hahaha. janda pun ko layan gak ke? dah barai weh. tapi utk stok lepas gersang ok gak.

relevan 1 Oktober 2009 11:32 PG  

* Orait tu mulutbisu..Janda perlu diberi perlindungan..

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP