GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Sabtu, 26 September 2009

Memohon cuti selepas raya

Bila habis jer cuti musim cuti perayaan..nak memohon cuti selepas raya bukan main payahnya ( bagi yang kerja makan gaji swasta maupun gomen )..

Tapi rodong kawan ni bijak yang amat dalam menyakinkan pihak HR untuk memohon cuti..Cuti hanya diberi pada situasi yang benar benar kritikal sahaja..merangkumi cuti kecemasan/tergempar..

Alasan rodong kawan ni cukup senang dan tepat..

'' Saya nak cuti tiga hari encik..sebab ada orang sakit kat Hospital..''

Serta merta cuti beliau diluluskan..

Kawan terfikir sejenak.. ( memang lah tiap tiap masa ada orang sakit kat Hospital )

10 Merujuk kepada perkara diatas :

zai 26 September 2009 7:12 PTG  

Salam Relevan...

Bos camni mmg senang kena kapur..sbb betul bendul...

Cikgu Jang .. 26 September 2009 8:13 PTG  

sokmo buat gitu...alamatnya tak lama la tu

langkasuke 26 September 2009 8:39 PTG  

org negeri ckp ini otak cendeke..

kehkehkeh..

maiyah 26 September 2009 9:25 PTG  

kalo nak cuti mmg ler kene bg alasan hehe :D

sonata anak kancil 26 September 2009 10:59 PTG  

cuti2 ni @ cuti sendiri sakit @ orang lain sakit ni jangan buat main2...tak sakit jadi sakit...hahahh tanggung la...

Jejaka Desa 26 September 2009 11:11 PTG  

Amalkan lah selalu kalau nok dapat sakit.....

al-mankaraqi 26 September 2009 11:17 PTG  

gitu yak. koi tok tau....koi krejer sendiri

eeeda 27 September 2009 10:26 PG  

Ada je akal dia kan bila nak cuti....

hani@debumelukut 27 September 2009 9:34 PTG  

pandai la dia cari alasan..nak guna alasan ni jugak la next time mintak cuti..mana tau kut buat muka kesian jer dah tak laku..huhuhuuu!!

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP