GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Jumaat, 4 September 2009

Menjawab Tag

Lor..kawan pun kena juga Tag gini..belum pun kawan sempat menjawab tag dari Cikgu Saliza dah kena pula dari en Echam webMaster untuk Cikgu Saliza kawan minta maaf dulu..sebab kawan kena jawab yang Echam punya dulu..kala tak nahas kawan..

1. Sila ambil gambar beg yang anda bawa pergi kerja...

Ni lah dia beg kegemaran kawan beg ni dah berusia lebih 11 tahun tapi masih setia dengan kawan..kiranya nyerasi lah dengan kawan..


2. Kemudian, sila ceritakan sedikit apa yang terkandung dalam beg kerja anda. Sila sertakan gambar sekali kemudian terangkan secara detail isi beg anda..

Haa...ni lah segala barangan yang ada dalam beg kawan ni..barang barang biasa jer..



3. Nyatakan sebab2 anda suka beg kerja anda itu..

Beg ni senang di usung kesana sini..selipang jer..

4. Sila nyatakan kenangan manis atau apa2 yang istimewanya beg itu pada anda..

Pernah kawan selipang beg ini ke Wisma DRB utuk kerja kursus kat sana..dan juga beg ini jadi penyelamat kawan daripada isteri kawan bagi menyimpan dokumen dokumen dan juga surat surat cinta kawan..he he..

5. Sila tag 10 yang lain.. ( Tunggu di episod yang akan datang kawan akan Tag juga kepada rodong rodong kawan..dah dekat time berbuka ni )..

12 Merujuk kepada perkara diatas :

AzMas 4 September 2009 7:50 PTG  

fuiyooo.. parang tu pon bawok kemana2 jugak ke?

sonata anak kancil 4 September 2009 9:47 PTG  

salam, bahaya dokumen rasmi dok usung sana sini....parang tu nak mengamok ke?

Webmaster@Echam 4 September 2009 9:55 PTG  

AMARAN kepada penduduk Jerantut... Berhati2 apabila komplen pasal lori sampoh. kang silap gaye kena PARANG!!!! Ada parang wehhh dalam beg pegi keje. Bior benor aok abg syed....

maiyah 4 September 2009 9:55 PTG  

salam.. uikks!!.. pareng ker tuh.. pendekar sokmo :D

Hashim Zabidi 4 September 2009 11:48 PTG  

Beg aok beg keramat
penuh dengan maklumat
Beg kawan beg kertas
berdebu dan berkarat.

mazru(9m2mzr) 5 September 2009 12:31 PG  

huh parang te bawak g nebas ke rodong?

endiem 5 September 2009 6:30 PG  

parang tu tak pernah keluar dari sarung ke?

relevan 5 September 2009 8:36 PG  

* Salam Azmas..parang tu teman kawan..

* Salam Sonata anak kancil..dokumen cari makan..

* Salam Echam..adakala pengguna buat aduan dengan short gun..maka kwn cuma berbekalkan parang jer..

* Salam Maiyah..parang tu lambang keteguhan..

* Salam Pak Hashim..elok guna beg kertas bagi menyelamat kan alam sekitar daripada mengunakan beg plastik..

* Salam mazru..dalam c2ac tertentu parang tu adakala digunakan untuk sembelih lembu..he he

* Salam nasri..adakala parang tu jadi 18sx..tebas port bg pasangan2 yang berbuat gejala tak senonoh..

* Salam endiem..parang bersarung..keris tak bersarung pun ramai juge penyokong nya.. :=)

Hairun Azmi 5 September 2009 12:34 PTG  

Kawan jarang bawok beg ni...Kawan suka melenggang jer..

izman 5 September 2009 1:05 PTG  

banyak betul ye jasa beg tu.

relevan 5 September 2009 4:01 PTG  

* Selamat menjengah ke sini en Hairun Azmi..aok te mmg lah nalor melenggang..kerap kwn nampok..

* Salam Izman..betul beg tu boleh dijadikan pusaka..he he

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP