GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Selasa, 27 Oktober 2009

Protokol

Kawan sibuk dengan rondaan kawasan hari ini..memastikan setiap laluan terutama jalan jalan protokol berada dalam keadaan bersih..

Kawan pusing memasuki lorong belakang dikawasan bandar lama..ramai orang berkerumun disitu..ada yang berbaris mengikut aturan dengan penuh disiplin..ada yang tua yang muda yang jalan bertongkat...datang bermotor berkereta dan juga berjalan kaki..

Hampas..rupa rupa nya hari ini ada cabutan nombor ( Special draw )...

15 Merujuk kepada perkara diatas :

Fadh 27 Oktober 2009 9:54 PG  

ke aok pun same limbo jek dgn diorg weh he he he

Webmaster@Echam 27 Oktober 2009 10:03 PG  

bukan ke aok yang dok barisan depan sekali????

Webmaster@Echam 27 Oktober 2009 10:04 PG  

weh.. kawan balik minggu ni. Pagi Ahad kawan tunggu aok tempat biase. Kita ngeteh. Aok belanja.. hahahhaha

anak muallaf 27 Oktober 2009 10:54 PG  

Salam Relevan,
Ayat awal bagus je.. ending nye..kesian..Teman pun kadang-kadang suke juge menerepa kelompok orang ramei-ramei..bila sampai..mak aii..orang juwe obat..

imHepPie 27 Oktober 2009 11:35 PG  

ahaha pokcik pon sama gak kan hik3..

LIPISLADY 27 Oktober 2009 11:54 PG  

sallam, en relevan, aok meronda ke aok tumpanag mengintai nombor..heheheh

sI tEDI 27 Oktober 2009 11:54 PG  

tapi aku selalu tgk org beli nombor.. cantik je beratur...

mmg berdisiplin.. la la la

eeeda 27 Oktober 2009 12:09 PTG  

Ada lagi ke kedai nombor ekor kat belakang tu..????

endiem 27 Oktober 2009 12:26 PTG  

ada lagi sambungnya.." kawan pun joint sekali" ha ha..

relevan 27 Oktober 2009 12:50 PTG  

* Ishk Fadh..minta simpang wehh..

* Alahai Echam..oke2 tapi kwn pg ahad kat kampung nanam anak getoh..pagi isnin atau ptg sabtu tu oke tak?..

* memang hampeh red..

* wslm anakMuaalaf..banyak tempat yang masih berkeadaan macam ini..

* Alohai mimie..Pokcik dah tuo..tak nampak jelas nombor2 ni.. hehe..

Cikgu Jang .. 27 Oktober 2009 2:41 PTG  

tulah masaelahnya....aok kena report kat jabatan agama ter...bior ditangkapnya org2 melayu islam buat kerja haram ter....hehehe

Miecyber @ Sudu 27 Oktober 2009 4:33 PTG  

Aritu dah ambush dohh..Siap ada pak cik pakai songkok sekali kena ambush...Baber diaorang nie..

Fatt Chin Choy 27 Oktober 2009 11:20 PTG  

hahaha
pasal nombor ekor berdisiplin plak diorang beratur ya

relevan 28 Oktober 2009 8:08 PG  

* Wslm Lipis Lady..kome ngintai orang jer..orang orang yang tak sedar akan dunia ini milik siapa..

* Cara pengambilan nombor yang berhemat dan penuh berdisplin Tedi..

* Salam eeeda..
Ternyata cukup meriah lorong belakang tu lagi..

* Wuih endiem..he he..

* Ntah berapa kali dah yang kene tangkap..tak pernah serik2 Cikgu..

* Payah Mie..buat lah berapa kali ambush pun..dia orang selamba je..

* Ha ha..betul Ah Fat..

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP