GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Selasa, 30 November 2010

Ada yang mula tanya '' kenapa kawan berblog? ''...


Ada yang mula tanya '' kenapa kawan berblog? ''..adakah nak dapat ramai kawan..nak mengasah ilmu dalam penulisan..nak glamer atau apa? ''..

Maka Jawapan kawan cukup mudah.. '' Kawan berblog untuk menambahkan sumber kewangan..ianya boleh menjana pendapatan..sedikit sebanyak dapat menampung perbelanjaan..mula mula memang perit..tapi sekarang sudah nampak hasilnya ''..

Patut lah blogger yang Otai otai hanya angguk angguk kepala bila di tanya soalan begini..

Adakah sumber daripada hasil penajaan iklan blog diragui.. Ha ha!.. orang makan gaji ..orang berniaga dan macam macam kerja lagi..Jika tidak di buat dengan ikhlas '' itu sangat di ragui ''...

Serius..kawan mau jadi kaya dengan berblog..

Demikian sedikit sebanyak jawapan ikhlas daripada seorang blogger tegar bernama Azman Zahari..

Kini Ahmad Zaki mula berlumba lumba dengan Azman Zahari dalam penerbitan entri..

'' Ishkk !..aok Copy paste entri daripada surat khabar jer..boleh lah terbit entri selalu ''..kata Ahmad Zaki..

'' Lor..itu namanya Share..berkongsi berita atau maklumat..tiada kesalahan ''..jawab Azman Zahari..

*** Ha ha! gua pun mau kaya..!

15 Merujuk kepada perkara diatas :

Ieda Al-Habsyi 30 November 2010 4:26 PTG  

ye saya pon nak kaya gak, hehehe :)

Dyna Yvonne 30 November 2010 4:30 PTG  

tp saye xpenah buat mcm tu..hehe...nk kaye jugak leh x.

relevan 30 November 2010 4:35 PTG  

Ha ha! i'm a Churper..register cepat !! Jangan berlengah lagi...

akuanakpahang (AAP) 30 November 2010 4:37 PTG  

Salam... molek sgt tu usaha tangga kejayaan moh kita sesama menjana pendapatan! Janji duit halal drp penat leloh kita yak :)

New Entry "Aku rindu pada mu... kata Pungguk"

Sharinginfoz 30 November 2010 4:38 PTG  

kita buat apa yang kita suka kan... samping tu boleh share info dengan org lain... sharing is power

relevan 30 November 2010 4:43 PTG  

* Jadilah seorang blogger yang relevan !

::FAIZ FARISH:: 30 November 2010 4:48 PTG  

kalau akukan, aku suka hiburkan orang. Bila org terhibur aku rasa puas. (Bajet aku ni penghibur) hehehehehe.

Mak Su 30 November 2010 5:14 PTG  

eh?! itu cita2 saya. ooo... copy cita2 saya ya.... [hahaha]

zulkbo 30 November 2010 5:23 PTG  

salam..
selamat menjana
pendapatan..pak cik relevan
kayoo...jom kita serbu dia..
ngetahhh kita yakkk??

relevan 30 November 2010 5:27 PTG  

* Anytime Zul..ajok AAP sekali baru gempor kat warung belakang pejabat Pos ! Ha ha!

akuanakpahang (AAP) 30 November 2010 6:33 PTG  

Kawan dtg lagi memberi sokongan moral :) Hidup org Pahang moh kita !

Cikgu Jang .. 30 November 2010 7:26 PTG  

mboh ke kaya dgn berblog nih....hehehe

eelobor 30 November 2010 8:09 PTG  

biasa tuh bro, ada berita menarik kat paper memang akan di kongsikan?

HonEyBuNNy 30 November 2010 8:44 PTG  

sy berblog suka2 ja....he2..rasa ada mood nak buat entry buat la...;-)

a.z.r.i.n.a.03.07 30 November 2010 9:08 PTG  

jangan lupa belanja bila dah kaya!

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP