GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Selasa, 30 November 2010

Aduan kakitangan awam biadab meningkat


IPOH - Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk T. Murugiah menyuarakan kebimbangan terhadap peningkatan kes membabitkan penjawat awam berlaku biadab dan bersikap perkauman terhadap orang ramai.

Beliau berkata, masalah salah laku penjawat awam terutama yang bertugas di barisan hadapan tersebut disedari meningkat berdasarkan peningkatan aduan yang diterima oleh Biro Pengaduan Awam (BPA).

"BPA menerima lebih 60 aduan dari seluruh negara setiap bulan yang membabitkan penjawat awam bersikap kasar, biadab dan menyentuh isu perkauman sehingga menimbulkan rasa kemarahan pengadu dan rakyat," katanya pada sidang akhbar di pejabat BPA Perak di sini semalam.

*** Kakitangan awam yer..bukan Swasta..!

12 Merujuk kepada perkara diatas :

jinkamen 30 November 2010 10:04 PG  

koi pun tak terlibat yekkk..sebab koi kakitangan berkanun kanun heheheh

lalink7 30 November 2010 10:13 PG  

hahahaha..highlite tue ye kat kakitangan awam...

ehh..agaknya belum ada org jalankan survey untuk kakitangan swasta..

kalau x mesti dia cakap sama banyak..hahaha.. manusia ttp manusia..

ehh..yang pasti pekerja swsta tue en.relevan akan dikecualikan..jgn isau..hakhakhak..

jgn mara ahh..

sahromnasrudin 30 November 2010 10:18 PG  

kesian kakitangan awam, semua yang buruk depa kena..bile mintak bonus, dikatakan kaki bodek lah, kerja tak buatlah..kalau semua kakitangan buruk, tutup je la perkhidmatan awam nie..tak perlu ada...

redza 30 November 2010 10:22 PG  

hahah sib baik bkn swsta kannnn

Dyna Yvonne 30 November 2010 11:21 PG  

hoh...tp mmg salu mcm tu ngn kakitgn awam.klo private wat cmtu kompem2 kne buang trus.haha

::FAIZ FARISH:: 30 November 2010 11:22 PG  

hm, Dunia2... Tu je aku mampu cakap

ikan emas 30 November 2010 11:24 PG  

dah statement tu dtgnya dari BPA tentulah aduan berkaitan penjawat awam....org ramai kurang berurusan dgn swasta jadi macam mana nak buat aduan ??? kecuali lah bab duit air api tenet tipon...tu pun gomen ada syer jg...


sekian, terima kasih.

berkhidmat untuk negara

LiNda 30 November 2010 11:40 PG  

Dah banyak pengalaman ..memang menyakitkan !

Tidak pula berlaku pada swasta .

akuanakpahang (AAP) 30 November 2010 11:43 PG  

Salam .. kome buat baik sokmo dalam erti kata relevan sokmo juga :)


Entri Terbaru "Hadirlah sayang..."

Entri Terbaru "Aku Menulis Ikut Cara Aku"

gabanMorka 30 November 2010 3:58 PTG  

sebab mereka rasa terlalu special kot...byk sgt faedah.haha

fairus 30 November 2010 5:09 PTG  

Nasib baik aku tak tergolong dalam mereka-mereka tu.. :)

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP