GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Selasa, 23 November 2010

Lebih setengah juta pelajar duduki SPM, STPM

KUALA LUMPUR 23 Nov. — Lebih setengah juta pelajar menduduki peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) dan Sijil Tinggi Persekolahan Malaysia (STPM) hari ini.

Bagi SPM yang akan berakhir 20 Dis, seramai 467,970 calon menduduki peperiksaan berkenaan di 3,594 pusat peperiksaan, kata seorang jurucakap Lembaga Peperiksaan Malaysia.

Seramai 53,504 calon pula menduduki STPM di 760 pusat peperiksaan di seluruh negara. Peperiksaan itu berakhir 16 Dis.

Majlis Peperiksaan Malaysia telah membuka bilik gerakan yang boleh dihubungi di talian 03-61302666/61303606/61352035/61352390/61352316.

Bilik gerakan itu beroperasi dari 7.30 pagi hingga 5.30 petang dari Isnin hingga Jumaat. — Bernama

Ini termasuk juga encik Amirul yang sedang menghadapi peperiksaan SPM tahun ini..



* Ini encik Amirul dengan gaya kung Fu mentadaknya..




* Encik Amirul berbaju Melayu ungu..bersama rakan rakan dan Guru beliau..

*** '' Ngko buat yang terbaik untuk SPM ni..bila berjaya dan jadi orang berguna tentu ramai yang nak buat menantu ''.. demikian kata bapa encik Amirul..

9 Merujuk kepada perkara diatas :

a kl citizen 23 November 2010 4:51 PTG  

Good luck utk en amirul tu...aksi menarik kat gambar tu

Nancy Poh 23 November 2010 5:10 PTG  

good luck to all candidates..korang kasi naik percent SPM n STPM tahun ni ya..

Mak Su 23 November 2010 5:20 PTG  

anak sulung saya pun amek spm gaks starting today

Nerzhul 23 November 2010 5:25 PTG  

good luck encik amirul!! pass spm sok mintok hadioh kat aboh tau...hahaha

Mimie.Candy Cane 23 November 2010 6:11 PTG  

ensem jugak en.amirul ni..single lagi tak aboh?

:P

abu muaz 23 November 2010 6:47 PTG  

selamat semua hendaknya wahai en amirul.... baca elok2 soalan tuu... jangan sibuk nak jawab je.

akuanakpahang (AAP) 23 November 2010 7:10 PTG  

Salam semoga anak-anak kita berjaya dgn cemerlangnya jua.. insyaallah sesama kita doakan.

eelobor 23 November 2010 7:23 PTG  

gud luck kepada semua calon2 spm & stpm

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP