GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Sabtu, 20 November 2010

Malam minggu yang meSra ( a better tomorrow )


Show Midnite malam minggu kat pawanagn Rex Mentakab masa tu filem China a better tomorrow lakonan Chow yuen Fatt..Leslie Chung..

Kelima rodong tidak melepaskan peluang untuk menontonnya.. Filem China pun mereka sapu juga..

'' Filem ini hebat..Chow yuen fatt hero..kita tengok ..ada tembak tembak ni ''..kata Niker

'' Jadii..kita tengok je..tak faham kita baca sarikata kat bawah ''..kata Kapak..

Selesai menonton Miki terkebil kebil..

'' koi tak faham langsung cerita tadi ''..kata Miki..

'' Lor..ngapa..aok tidor ke..lagi pun sarikata kan ada ''..kata Aduk..

'' Koi tak dapat tumpukan perhatian kerana koi Fokas kat amoi yang belah tepi koi dengan pak we dia membuat kelakor ''..kata Miki..

'' Cisss ''..kata Aduk sambil mengesat air liurnya yang mula melejeh..

*** Hari Raya Korban baru ni ada jumpa Aduk dan Miki..dah tua mereka rupanya..

3 Merujuk kepada perkara diatas :

ummu 20 November 2010 8:54 PTG  

:)
Dah sebulan tak pergi Mentakab.

a kl citizen 20 November 2010 11:02 PTG  

Saya pun suka nonton citer cina

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP