GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Rabu, 24 November 2010

Rakyat Malaysia popular di Internet


* RAKYAT Malaysia kurang mementingkan soal privasi apabila berkenalan dalam talian.


'' Baca tak Rakyat Malaysia popular di Internet dalam suratkhabar ternama hari ini ''..kata Ahmad Zaki kepada rodongnya Azman Zahari semasa sedang rehat rehat selepas habis makan waktu tengahari..

'' Ada juga terbaca tadi ..kenapa? ..ok lah tu ''..jawab Azman Zahari..

'' Koi ingat koi pun termasuk juga dalam senarai rakyat Malaysia yang popular di Internet itu..sebab koi ada blog,Facebook,twitter,akaun email ada 7,mySpace,Friendster, Tumbir dan segala macam laman Sosial lagi..koi paling menyerlah dalam Facebook ''..kata Ahmad Zaki..

''Aok lain lah..kawan pulak cuma popular dikalangan masyarakat setempat je..popular sebab selalu pergi Surau,Masjid,Ziarah orang meninggal,tolong gotong royong kenduri kahwin dan kerja kerja amal masyarakat ..tapi kawan tidak lah riak sangat dengan popular kawan tu ''..kata Azman Zahari..

Ahmad Zaki terus berlalu pergi dan tidak berkata apa dah..

*** Kawan mau Femes di rumah sahaja..

8 Merujuk kepada perkara diatas :

::FAIZ FARISH:: 24 November 2010 5:19 PTG  

hehehe, maybe saya termasuk jugak.

akuanakpahang (AAP) 24 November 2010 6:59 PTG  

Kita sama laa memeriahkan suasana tu... rakyat malaysia mmg hebat.

zulkbo 24 November 2010 7:48 PTG  

salam..
Malaysia Boleh..
Tahniah...

Nancy Poh 24 November 2010 8:00 PTG  

fulamakk..femes juga Malaysian ni ya...tp kalau jadi femes sebab pergi Hacking sistem web org len, tak sedap juga didengar kan..hee

Cikgu Jang .. 24 November 2010 8:08 PTG  

bender utk hiburan, org malaysia memang suka...

Cik SHiNJU 24 November 2010 10:11 PTG  

hahaha...pdn muke ahmad zaki..

Lina 25 November 2010 9:45 PG  

koi lagi x kisah...bior koi femes di mata abg syg sudahlah hehehe

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP